Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Άλλα κόλπα ο Αντωνάκης. Δεν επιτρέπει σε κανένα βουλευτή να μιλήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη.

Είναι γνωστό ότι την ερχόμενη Τρίτη στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Στη συνεδρίαση θα μιλήσει μόνο ο Αντωνάκης. Άλλα κόλπα. Τι φοβάται άραγε και δεν ανοίγει τις πόρτες και τα παράθυρα και να ξεκινήσει ο πολυπόθητος διάλογος; Ο διάλογος για τη δεινή ήττα , για τα αίτια που προκάλεσαν την ήττα και γιατί όχι, για να ακουστεί μια διαφορετική άποψη από αυτή του …. Λαζαρίδη;
Έστω ότι δεν θέλει ο Αντωνάκης να ακούσει τι σκέφτονται κάποια μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Κλείνει τα αυτιά του με βουλοκέρι και τα στόματα των βουλευτών με τσιρότα. Προτιμά την ενός ανδρός αρχή. Τα ίδια έκανε ο Κωστάκης και ειδέτε που κατάντησε. Στη Ραφήνα να πίνει καφέ 3 ώρες, στο καφενείο της πλατείας. Μπορεί να κάτσει κανά γεροντάκι να παίξουν κανά ταβλάκι να περάσει η ώρα!
Γιατί όμως στην ίδια συνεδρίαση εκλήθησαν να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι φορέων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ; Γιατί νομίζει ότι μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ κοινωνικών φορέων; Θα μπορούσε να οργανώσει κανονική ημερίδα όπου θα μιλούσαν όλη μέρα οι σοσιαλιστές Παναγόπουλοι , οι εργατοπατέρες Παπασπύροι και οι βιομήχανοι των φτωχών Δασκαλάκηδες. Όλοι καραμπινάτα στελέχη ή υποστηρικτές του Πασόκ!
Αντωνάκη, τέτοια κόλπα ξανακλείνουν το μαγαζί και το μετατρέπουν έρμαιο στις διαθέσεις αντιπαθητικών και σκληροπυρηνικών τύπων που έχεις μαζέψει στο περιβάλλον σου. Τέτοια κόλπα απομονώνουν εσένα και το περίεργο περιβάλλον σου από την εκλεγμένη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Εκτός και αν αυτό το μήνυμα θέλεις να περάσεις στους βουλευτές που δε σε στήριξαν!...! Μοιάζει με σεμινάρια "αρχών και θέσεων" Πασόκ στους βουλευτές της ΝΔ!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :