Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αθήνα


O Νικήτας Κακλαμάνης άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, ζητώντας αντ' αυτού συγγνώμη στους Αθηναίους για την ταλαιπωρία.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αμέσως μετά την ανακοίνωση της λήξης των απεργιακών κινητοποιήσεων σήμερα το βράδυ, στον τομέα καθαριότητας του Δήμου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η αδιαλλαξία του υπουργού κ Ραγκούση, έριξε σε απελπισία χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους σε πολλούς Δήμους της χώρας. Η απελπισία αυτή οδήγησε τους εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου της Αθήνας στη γνωστή πολυήμερη απεργία που ταλαιπώρησε την πόλη, τους κατοίκους της και τον εμπορικό κόσμο. Η ταλαιπωρία αυτή τελείωσε απόψε. Οι εργαζόμενοι γύρισαν στη δουλειά τους, η Αθήνα θα είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και να υποδεχθεί την καινούργια χρονιά με όσους και όσες την αγαπούν και επειδή αυτός που θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη γι’ αυτή την ταλαιπωρία, δεν πρόκειται να το πράξει, ζητώ εγώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου εξ’ ονόματος όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :