Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η τραγική ήττα στις Βρυξέλλες! Όλη η αλήθεια!

ΕΥΤΥΧΩΣ που η Τουρκία ΔΕΝ έφυγε αλώβητη... Η φωτογραφία των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδος τα λέει όλα....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, διερωτηθήκαμε για τη νοημοσύνη των κυβερνώντων και όλων των κομμάτων, πλην του Ευρωπαϊκού Κόμματος, οι οποίοι βιάζουν τη δική μας νοημοσύνη τόσο απροκάλυπτα και πιστεύουν ότι δεν το καταλαβαίνουμε!
Καλά, ο Χριστόφιας θα πανηγυρίσει! Το ΑΚΕΛ και ο επίσημος ΔΗΣΥ θα πανηγυρίσουν! Το επίσημο ΔΗΚΟ θα πανηγυρίσει, εφόσον τη «μάχη» έδωσε το τέκνο του, ο Μάρκος Κυπριανού! Η ΕΔΕΚ, γιατί πανηγυρίζει, για τα αποτελέσματα της συνόδου του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων;
headerΜόνο το Ευρωπαϊκό Κόμμα είπε την αλήθεια στο λαό, όπως συνήθως!
Παρά το γεγονός ότι είμαστε βέβαιοι πως εσείς, οι αναγνώστες του Ποντικιού και ενημερωμένοι είστε και διαβασμένοι και ικανοί να καταλάβετε το μέγεθος της ήττας και της αποτυχίας, θα τα γράψουμε επιγραμματικά και μαζεμένα:
headerΤο 2006, η κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου πέτυχε να ληφθεί μια ειδική απόφαση, από πλευράς διαδικασίας σε σχέση με την Τουρκία. Εκείνη η απόφαση δεν ήταν συνήθης για τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά λήφθηκε ειδικά για την Τουρκία. Η απόφαση προνοούσε υποχρέωση της Τουρκίας να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε μέχρι το 2009. Από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις δεν εκπληρώθηκαν, αλλά και ούτε απαιτείται ρητά ή με χρονοδιάγραμμα η υλοποίηση των δεσμεύσεων της Τουρκίας, η επιτυχία του 2006 έχει εξουδετερωθεί πολιτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :