Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

O ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα εκτός Σένγκεν

Νέα επίθεση, αυτή τη φορά για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, εξαπέλυσε η ΝΔ, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί τη χώρα εκτός Συνθήκης Σένγκεν.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην απόφαση των ...


υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ - που παραπέμπεται για έγκριση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - σύμφωνα με την οποία το Συμβούλιο Υπουργών θα μπορεί να αποφασίζει, κατά πλειοψηφία, σε έκτακτες καταστάσεις, το κλείσιμο των συνόρων των χωρών της Συνθήκης του Σένγκεν, για 6 έως και 24 μήνες, τόνισε πως οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μοιράσει ταξιδιωτικά έγγραφα -ταυτότητες και διαβατήρια- στους λαθρομετανάστες απειλούν την ελεύθερη διακίνηση των Ελλήνων εντός της Ε.Ε γιατί θα βγάλουν τη χώρα από τη Συνθήκη του Σένγκεν.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη ήδη στις Βρυξέλλες έχουν αρχίσει οι σχετικές συζητήσεις.
«Η ΝΔ δεν θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Ούτε, όμως, και να απομονωθεί από τους εταίρους της. Έχει κηρύξει πόλεμο στη λαθρομετανάστευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του υπόσχονται να κάνουν τη χώρα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης, νομιμοποιώντας τους παρανόμους και μοιράζοντάς τους ακόμη και επιδόματα ανεργίας», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :