Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ έχει πετάξει λευκή ή πράσινη πετσέτα;

Η πετσέτα στο μποξ είναι ένα αξεσουάρ το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο.
Ακόμη και αδαής να είσαι καταλαβαίνεις ότι με το που χτυπάει το γκονγκ για το τέλος ενός γύρου, το πρώτο πράγμα που ...



αναζητεί ο πυγμάχος είναι το στοργικό χέρι του προπονητή να του σκουπίσει το πρόσωπο από ιδρώτα και (πιθανόν) αίμα, για να μπορέσει να συνεχίσει. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εκεί δηλαδή που ο πυγμάχος έχει φάει το αριστερό κροσέ και νιώθει τον κόσμο γύρω του να έχει πάει περίπατο, η πετσέτα είναι εκείνη που προσγειώνεται στο ρινγκ για να υποδηλώσει την παραδοχή του ηττημένου για το νοκ άουτ. Η πετσέτα δεν έχει την παραμικρή σημασία τι χρώματος είναι. Συνήθως είναι λευκή. Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ, είναι βεβαίως πράσινη. Αλλά (φαίνεται να) έχει πέσει ήδη στο ρινγκ...
Ολα τα κόμματα, μικρά, μεγάλα, μεσαία, προβάλλουν σποτ στα κανάλια με τις θέσεις τους - το ΠΑΣΟΚ απλώς δεν υπάρχει. Ενα σποτ που περίμεναν να προβληθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο πρόεδρος στα στελέχη, δεν μεταδόθηκε ποτέ. Τι έγινε το σποτ ρε παιδιά; ρώτησαν τα στελέχη χθες, αλλά απάντηση δεν έλαβαν.
Εικάζεται ότι δεν άρεσε στον πρόεδρο. Να δεις που θα πρόβαλε κάτι άλλο πλην εκείνου που πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στα προεκλογικά της 6ης Μαΐου.

Γιώργος Παπαχρήστος [ΤΑ ΝΕΑ]
Πάντως το πρώτο spot του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν κάτι το πολύ εντυπωσιακό; Εξαιρετικά απλουστευμένο σε γραφικά και παρουσίαση:

Δεν υπάρχουν σχόλια :