Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σιγά ρε παιδιά! Και τι έγινε που χάσαμε; Την άλλη φορά! Έτσι είναι τα παιχνίδια.

Μέχρι και πολιτικές ευθύνες για την ήττα της Εθνικής μας ζητάνε κάποιοι στα social media. Δεν μπορούν να ανεχτούν την ήττα της Εθνικής μας από την … Γερμανία! Ζητάνε να «ανοίξει ο φάκελος» και να ΄...


οδηγηθούν οι υπεύθυνοι της ήττας στην Δικαιοσύνη. Για κρεμάλες δεν ακούστηκε τίποτα, αλλά όλα να τα περιμένεις με τις εθνοπατριωτικές μαγκιές που κυκλοφορούν «ελεύθερες» στο διαδίκτυο.
Σιγά ρε παιδιά! Ένα παιχνίδι ήτανε. Μακάρι να νικούσαμε, αλλά η Γερμανία έπαιξε καλύτερα, ενώ η Ελλάδα ήταν δυνατή μόνο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου έβαλε και γκολ. Και εδώ που φτάσαμε, μεγάλη επιτυχία. Πόσες ομάδες της Ευρώπης έπαιξαν στα προημητελικά; Ηρεμία λοιπόν και δεν εξαρτάται η Ελλάδα από την τύχη ενός παιχνιδιού με μια παραδοσιακά ισχυρή ομάδα!

1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Γερμανία - Ελλάδα: 4-2

Με ήττα 4-2 από τη Γερμανία στον προημιτελικό του Γκντανσκ, αποχαιρέτησε το EURO 2012 η εθνική μας ομάδα. Οι Λαμ (39΄), Κεντίρα (61΄), Κλόζε (68΄), Ρόις (74΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, οι οποίοι στην τετράδα θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία ή την Ιταλία. Ο Γιώργος Σαμαράς είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την εθνική μας στο 55΄, ενώ στο 89΄ ο Σαλπιγγίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

H Εθνική αμύνθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ουσιαστικά να γίνει απειλητική για τον Νόιερ, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια ισοφαρίζοντας στο 55'.

Το τέταρτο όμως από το 61ο λεπτό ως το 74ο, η Εθνική φάνηκε να χάνει την επαφή της με το ματς, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Γερμανοί πετυχαίνοντας τρία γκολ και αφήνοντας ουσιαστικά μηδενικά περιθώρια στην Ελλάδα να αντιδράσει.

Πηγή: ΑΜΠΕ