Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

50 ολόκληροι τρόποι για να χωρίσετε

της Πέπης Ραγκούση
1 Πες το με ένα φαξ
Ετσι ανακοίνωσε ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις στην Ιζαμπέλ Ατζανί, μόλις του είπε ότι είναι έγκυος, την επιθυμία του να χωρίσουν.

2 Γράψ’ τα κι άσ’ τα


Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο χορευτής Κέβιν Φεντερλάιν, πληροφορήθηκε από ένα κείμενο ότι παίρνει διαζύγιο. Η αντίδρασή του μάλιστα καταγράφηκε από συνεργείο μουσικού site (MuchMusic.com).

3 «Αγάπη μου, ο γάμος μας είναι άκυρος»

To είπε ο Μικ Τζάγκερ στην Τζέρι Χολ, όταν ανακάλυψε ότι η ινδουιστική γαμήλια τελετή που έκαναν στο Μπαλί της Ινδονησίας δεν είχε νομική ισχύ.

4 Η σαϊεντολογία βλάπτει τη σχέση

Σύμφωνα με τις φήμες, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Αντονι χώρισαν διότι η ποπ σταρ ήθελε να στείλει τα δίδυμά τους σε σχολείο σαϊεντολογίας.

5 Γίνε πιο διάσημος από το ταίρι σου

Η ινδή σταρ Αϊσουάρα Ράι όταν ήταν ένα απλό μοντέλο τα είχε με ένα επίσης απλό μοντέλο, τον Ρατζίβ Μουλτσαντάνι. Οταν την ανακάλυψε το Μπόλιγουντ, «ανακάλυψε» κι εκείνη τον μπολιγουντιανό σουπερστάρ Σάλμαν Καν.

6 Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα

Μόλις 27 δευτερόλεπτα διήρκεσε, όπως η ίδια είπε, το τηλεφώνημα που έκανε η σταρ της κάντρι Τέιλορ Σουίφτ στον σύντροφό της Τζόε Τζόνας για να του ανακοινώσει ότι χωρίζουν.

7 Ο γάμος επισπεύδει τον χωρισμό

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τζαβέλλα, αφού στην ταινία του «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού ύστερα από δέκα χρόνια συμβίωσης χωρίζουν την ημέρα που παντρεύονται.

8 Ανοίξτε πόλεμο με τον κουνιάδο σας

Μπορεί να μη δουλεύει για όλους, δούλεψε όμως για τον Μάρκο Αντώνιο. Για να μπορέσει να επιστρέψει στην Αίγυπτο και στην ερωμένη του, την Κλεοπάτρα, κήρυξε τον πόλεμο στον Αύγουστο, τον αδελφό της νόμιμης γυναίκας του στη Ρώμη.

9 Πέτα τα σουτιέν της από το παράθυρο

Αυτό έκανε ο κιθαρίστας των Ρόλινγκ Στόουνς Ρόνι Γουντ ύστερα από έναν θυελλώδη καβγά με την φιλενάδα του Κάτια Ιβάνοβα. Και όχι μόνο σουτιέν, αλλά και λοιπά εσώρουχα και υπόλοιπα ρούχα... Σε περίπτωση αντιστροφής των ρόλων, τα πεζοδρόμια δέχονται και εσώρουχα και κάλτσες.

10 Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο

Οταν ο Τομ Κρουζ ρωτήθηκε γιατί χώρισε τη Νικόλ Κίντμαν, η απάντησή του έκοψε την όρεξη για περαιτέρω αδιακρισίες. «Εκείνη ξέρει», δήλωσε, ενώ η αυστραλή ηθοποιός αναρωτιόταν ακόμη τι πήγε στραβά!

11 Τιτίβισέ το

Παρότι είχαν ήδη χωρίσει, η τηλεσελέμπριτι Κιμ Καρντάσιαν γύρισε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή τού βραχείας θητείας συζύγου της Κρις Χάμφρεϊ, όταν σταμάτησε να τον ακολουθεί στο twitter.

12 Μετωπική σύγκρουση

Μετά τη 14η ερωμένη το μοντέλο εκ Σουηδίας Ελιν Νόρντεγκρεν τα πήρε στο κρανίο με τον σύζυγό της Τάιγκερ Γουντς. Ο καβγάς ήταν ανεξέλεγκτος, αφού ο πρωταθλητής του γκολφ φεύγοντας έριξε το αυτοκίνητο στο σπίτι.

13 Μια ζωή σε θυμάμαι να φεύγεις

Στα 11 χρόνια του γάμου τους η Σεσιλιά με την παραμικρή αφορμή – ενίοτε και χωρίς αφορμή – εγκατέλειπε τον Νικολά Σαρκοζί. Αλλά πάντα ξαναγύριζε. Ωσπου εκείνος έγινε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και εκείνη έφυγε διά παντός αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στην Κάρλα Μπρούνι.

14 Εκτακτο ανακοινωθέν

Οταν ο γάμος σου μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση – όπως της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο –, είναι αναμενόμενο το διαζύγιό σου να ανακοινώνεται στα μέσα ενημέρωσης με δελτίο Τύπου.

15 Τι είδε η καμαριέρα;

Τα απόκρυφα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με τον οποίο είχε και ένα παιδί. Οταν το έμαθε η σύζυγος Μαρία Σράιβερ, μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε.

16 Το ’πε, το ’πε ο παπαγάλος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Xinmin News», γυρίζοντας μια Κινέζα στο σπίτι της δεν βρήκε τον άντρα της αλλά βρήκε τον παπαγάλο τους που επαναλάμβανε τις λέξεις: «διαζύγιο», «κάνε υπομονή», «σ’ αγαπώ».

17 Τραγούδησέ το

Μόνο η Κάρλι Σάιμον ξέρει αν το χιτ της «You’re So Vain» αναφέρεται στον Μικ Τζάγκερ, στον Ντέιβιντ Μπάουι ή, το πιθανότερο, στον Γουόρεν Μπίτι. Πάντως όλους τούς είχε στείλει από κει που ’ρθαν.

18 Με πανό και με σημαίες

Σε πλατεία του Σίδνεϊ εμφανίστηκε ξαφνικά ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «Θα με παντρευτείς, Τζένιφερ;». Λίγο αργότερα όμως αντικαταστάθηκε από ένα άλλο με τις φράσεις: «Πλάκα έκανα! Χωρίζουμε!».

19 Μπανάκι, μανάκι

Αν περάσεις την έκτη επέτειο του γάμου σου σε μια μπανιέρα με μια άλλη γυναίκα, δεν το κάνεις για να σώσεις τη σχέση σου. Ρωτήστε και τον Αστον Κούτσερ που το έκανε και έφαγε πόρτα από την Ντέμι Μουρ.

20 Σ’ ένα χαρτάκι έγραψες

Συνέβη στην Κάρι Μπράντσο (στο 7ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, στο «Sex and the City»). Ο Μπέργκερ της έγραψε σε ένα post it: «Λυπάμαι, δεν μπορώ. Μη με μισήσεις».

21 Νομπέλ διαζυγίου

Στο διαζύγιο του αμερικανού οικονομολόγου Ρόμπερτ Λούκας ένας όρος έλεγε ότι, αν έπαιρνε Νομπέλ, τα χρήματα του βραβείου θα μοιραζόταν με την πρώην γυναίκα του. Το 1995 πήρε Νομπέλ αλλά την υποχρέωσή του, σύμφωνα με την «Boston Globe», την έκανε... γαργάρα.

22 Αλλάξτε προφίλ στο facebook

Αν κάνετε το «Σε σχέση», «Ελεύθερος/-η», έχετε στείλει το μήνυμα σε όλους τους αποδέκτες.

23 Χωρίζω και το διαφημίζω

Οταν ο μουσικός Τζέιμς Μπράουν και η Τόμι Ρέι χώρισαν, έβαλαν καταχώριση στο περιοδικό «Variety» όπου ανακοίνωναν το διαζύγιό τους με φωτογραφία οικογενειακής ευτυχίας στο Disneyworld.

24 Διαζύγιο α λα... ποιητικά

Εναν χρόνο μετά τον γάμο του με την Αννα Μίλμπαγκ, ο λόρδος Βύρων ένιωθε ότι ασφυκτιά και έφυγε για να ανακαλύψει τον φιλελληνισμό του.

25 Το πρώην άλλο του μισό

Το ζευγάρι που χωρίζει μοιράζεται την κοινή περιουσία. Αυτό έκανε και ο Καμποτζιανός Μουέν Σαρίμ. Χώρισε στα δύο το γαμήλιο σπίτι και μετέφερε τα οικοδομικά υλικά στο πατρικό του.

26 Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

Η Μεγάλη Αικατερίνη έβγαλε από τη ζωή της τον τσάρο Πέτρο Γ’ το 1762 με πραξικόπημα. Και από τη ζωή γενικότερα, γιατί ο τσάρος πέθανε λίγες ημέρες αργότερα.

27 Η νύφη το ’σκασε

Η Τζούλια Ρόμπερτς εγκατέλειψε το 1991 τον Κίφερ Σάδερλαντ τρεις ημέρες πριν από τον γάμο τους και έφυγε με τον καλύτερο φίλο του για να «αλητέψει» στην Ευρώπη.

28 Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ;

Η Κέλι Οσμπορν χώρισε από τον Μπερτ ΜακΚράκεν στις 14 Φεβρουαρίου τηρώντας το εθιμοτυπικό της Ημέρας των Ερωτευμένων: κόκκινα τριαντάφυλλα, καρδούλες κ.λπ.

30 (Δεν) Είσαι το ταίρι μου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης στο ομώνυμο σίριαλ, είχε καθιερώσει την ατάκα «Θα σου τηλεφωνήσω». Εγραφε το τηλέφωνο της περιστασιακής ερωμένης σε ένα πακέτο τσιγάρα, που το πετούσε μόλις τέλειωνε!

31 Λόγια, λόγια, λόγια…

Ούτε μία, ούτε δύο... Πενήντα δύο πυκνογραμμένες σελίδες! Τόσες χρειάστηκε η Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» για να εκθέσει στον Ρος τους λόγους του χωρισμού τους.

32To σουξέ της διατροφής

Ο Μάρβιν Γκέι παραχώρησε το 50% των κερδών από τις πωλήσεις του άλμπουμ του «Here my dear» στην Αννα Γκόρντι με την οποία μόλις είχε χωρίσει. Θα το έκανε, αν ήξερε ότι θα ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία;

33 Τρέξε, φίλε, τρέξε

Στο διαφημιστικό φιλμάκι «Αdidas, Break up Services» ο πρωταγωνιστής αναλαμβάνει να ανακοινώσει σε κοπέλες ότι τα αγόρια τους δεν τις θέλουν πια. Και φυσικά, τρέχει φορώντας παπούτσια της εταιρείας.

34 Της φυλακής τα σίδερα είναι για ερωτευμένους

Ο άγγλος ποιητής του 17ου αιώνα Τζον Ντον οδηγήθηκε στη φυλακή από τον θείο της 17χρονης συζύγου του Αννας μετά τη γαμήλια τελετή. Βγήκε όταν απέδειξε ότι ο γάμος ήταν έγκυρος.

35 Στο... και πέντε

Ο Ντάστιν Χόφμαν λένε ότι αποπλανεί γυναίκες λίγο προτού ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ενας Αυστραλός το προχώρησε. Την εγκατέλειψε αφού είχαν μπει στην εκκλησία. Για έναν άνδρα!

36 Ας πρόσεχε!

Μια ταινία εκτός έδρας έκανε η Λόρα Ντερν και, όταν γύρισε, δεν βρήκε στο σπίτι τον συντροφό της Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Την είχε εγκαταλείψει για την Αντζελίνα Τζολί.

37 Εμαθες τα νέα;

Ο Κριστιάν Καρεμπέ διάβασε σε συνέντευξη της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στο «Paris Match» ότι είχαν χωρίσει επειδή τη ζήλευε.

38 Στην εντατική

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ Νιουτ Γκίνγκριτς θεώρησε ότι έπρεπε να συζητήσει με τη γυναίκα του τους όρους του διαζυγίου όταν εκείνη ήταν στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου.

39 Πειραματόζωο

Στην ταινία «Πώς να χωρίσετε σε 10 ημέρες» η Κέιτ Χάντσον που είναι δημοσιογράφος γνωρίζει και να χωρίζει τον Μάθιου ΜακΚόναχι, μέσα σε 10 ημέρες προκειμένου να γράψει ένα άρθρο.

40 Στην μπανιέρα δυο δυο

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο Ερλ Σπένσερ, ζήτησε διαζύγιο από την τότε γυναίκα του Βικτόρια την ώρα που... σαπουνίζονταν.

41 Στρίβειν διά του αρραβώνος

Μία από τις πιο δημοφιλείς ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου! Την έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία ο «Ατσίδας» του 1961. Ασφαλέστατη μέθοδος απομάκρυνσης από... οτιδήποτε!

42 Η Μία και η άλλη

Οταν έχεις ερωτική σχέση με το υιοθετημένο παιδί της γυναίκας σου, όπως ο Γούντι με την θετή κόρη της Μία Φάροου, την κινέζα Σουν Γι, η συμβία δεν θα πιστέψει το «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

43Και με τον νόμο

Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος άλλαξε σε μια μέρα τη νομοθεσία περί διαζυγίου ώστε να χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη γυναίκα του και να παντρευτεί τη Δέσποινα.

44 Η μεγάλη φυγή

Η Νόρα, η ηρωίδα του ομώνυμου θεατρικού του Ιψεν, έχει καταγραφεί στη λογοτεχνία ως η γυναίκα που εγκατέλειψε σύζυγο και παιδιά για να διεκδικήσει την αυτονομία της. Μεγάλη απόφαση...

45 Θέμα στυλ

Η Κοκό Σανέλ χώρισε τον Ετιέν Μπαλσάν για τον Αρθουρ Μπόι Κάπελ όταν αναβαθμίστηκε απο απλή καπελού σε σπουδαία ράφτρα.

46 Σε ζωντανή μετάδοση

Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι της το είχε ήδη πει, η Μίνι Ντράιβερ έμαθε για τον χωρισμό της από τον Ματ Ντέιμον όταν εκείνος το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρι.

47 Τρομοκρατικό χτύπημα

Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ένας νεοϋορκέζος σύζυγος ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά του στους Δίδυμους Πύργους. Το ότι πήγε στο σπίτι συναδέλφου του τού έσωσε τη ζωή, όχι όμως και τον γάμο.

48 Η γυναίκα μου, η αδελφή μου

Το 2009 η Βουλή των Λόρδων στη Βρετανία ακύρωσε έναν γάμο όταν το ζευγάρι ανακάλυψε ότι ήταν αδέλφια.

49 Απο ζωή κι από μαρκίζα

Ο Καζαντζίδης θα τραγουδούσε στο «Πανόραμα» της Θεσσαλονίκης με την τότε σύντροφό του Καίτη Γκρέυ. Δεν εμφανίστηκε ποτέ γιατί μπήκε στη ζωή του η Μαρινέλλα...

50 Μου ’πες, σου ’πα

... η οποία όταν χώρισαν ηχογράφησε το τραγούδι «Οι άντρες δεν κλαίνε» και εκείνος απάντησε «Κι όμως, κυρία μου, οι άντρες κλαίνε" ...

Από ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :