Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε υπουργείο!

Τελικά δεν αξιοποίησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς ως όφειλε. Τουλάχιστον έτσι είχε υποσχεθεί ο Αντώνης στον ίδιο τον Κυριάκο για να τον κρατά στο μαντρί.
Για τη Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πάνω κάτω αναμενόμενο να μην αξιοποιηθεί. Για τον Κυριάκο όμως ...


ήταν έκπληξη. 
Στις "αδιάκριτες" ερωτήσεις μάλιστα για την μη υπουργοποίηση της Ντόρας, η Συγγρού χρησιμοποιούσε το επιχείρημα της δεδομένης υπουργοποίησης Κυριάκου: -Δεν μπορούν να πάρουν υπουργεία και τα δύο αδέρφια!
Ο Κυριάκος βέβαια ήταν ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής στην Β' Αθηνών και με δεδομένες τις προσωπικές υποσχέσεις που είχε αποσπάσει, ήταν από τα σίγουρα χαρτιά για το υπουργείο Περιβάλλοντος. Τελικά για να τον πετάξουν έξω, του "έδωσαν" ... θέση αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος! Κάτι που ήξεραν ότι δεν θα αποδέχονταν ποτέ! 
Σκεφτείτε και να μην ήταν πρώτος σε ψήφους βουλευτής στην Β' Αθήνας! Η πρωτιά του μάλλον δυσαρέστησε κάποιους και δεν θα του συγχωρήσουν ποτέ, ότι έκανε τόσο μεγάλο αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, από φιλελεύθερη σκοπιά πάντα!
Πάντως μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας χωρίς Μητσοτάκη φαίνεται σε πολλούς ανθρώπους κουτσή. Μακάρι να διαψευστούν οι Κασσάνδρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :