Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο #Hollandreou έφτυσε κανονικά τον Τσίπρα και συναντήθηκε με τον Βενιζέλο ...!

Ο Τσίπρας από το Παρίσι όπου βρίσκεται ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, προσβάλλοντάς τον μάλιστα, αποκαλώντας τον Hollandreou! 
Κάπως έτσι σκέφτεται το ...


παιδαρέλι ο Αλέξης να κάνει διεθνή διπλωματία. Με τσαμπουκά! Προσβάλλοντας ηγέτες μεγάλων χωρών και απαιτώντας ραντεβού δια της βίας, μαζί τους. Η διπλωματία της παιδικής χαράς 'η της πλατείας με τις συνιστώσες να σπάνε βιτρίνες στο Σεν Ελιζέ!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hollandreou (Ολαν-δρέου) δημιουργήθηκε από την ομάδα Σαρκοζί στο πλαίσιο της αρνητικής καμπάνιας του, εναντίον του Hollande ... Ο Τσίπρας από το Παρίσι ορμώμενος υιοθέτησε την προεκλογική ρητορική του Σαρκοζί και το παίζει συνιστώσα στο γήπεδο του Hollande ... ενός εκ των σημαντικότερων συμμάχων της χώρας. Με την δήθεν μαγκιά του Τσίπρα πάμε να χάσουμε άλλο 'ενα σύμμαχο!
Λογικό είναι να μην θέλει να δει ούτε ζωγραφιστό τον Τσίπρα ο Ολλάντ! Να γίνεται όμως δεκτός ο πρόεδρος του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μια συνάντηση διάρκειας 40 λεπτών ... σημαίνει πολλά πράγματα! Όπως λέει ο Αλέξης είναι δικαίωμα του Γάλλου Προέδρου να σπάει το πρωτόκολλο.. Τσίπρας και Βενιζέλος είναι εξίσου αρχηγοί κομμάτων. Του δεύτερου ο ένας και του τρίτου ο άλλος! Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν είναι υποχρεωμένος να βλέπει αρχηγούς κομμάτων. Όμως Πρόεδρος είναι, όποιον θέλει βλέπει ή δεν βλέπει! Και σίγουρα δεν θέλει να δει τον sexy Alexi αλλά κάποιον που εμπιστεύεται περισσότερο όπως είναι ο Μπένι.
Την επόμενη φορά που θα πάει ο Αλέξης στο Παρίσι καλό θα είναι να κρατά μαζί του ΚΟΕτζήδες και να μπουκάρουν όλοι μαζί στο Προεδρικό Μέγαρο ώστα να υποχρεώσουν τον Ολλάντ να τους δει! Έτσι έχει μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τις δουλειές του και να παίρνει τις μίζες του...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :