Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έδιωξε τον Βαλλιανάτο ο Μάνος

Μεταξύ Τζήμερου και Βαλλιανάτου, ο Μάνος έκανε τις επιλογές του. Σούταρε τον Βαλλιανάτο. Εξάλλου ο Βαλλιανάτος δεν τον έβαλε στη Βουλή. Ο Στέφανος ζήτησε «ευγενικά» από τον ...


Γρηγόρη να αποσυρθεί από τον νέο πολιτικό σχηματισμό για … το καλό, όλων.
Το ραντεβού έγινε στα γραφεία της Δράσης και φυσικά έγινε ο σχετικός χαμός. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απείλησαν με παραίτηση σε περίπτωση που υπέκυπταν στον εκβιασμό του Τζήμερου.
Σε ανακοίνωσή της η ΦΙΣ καταγγέλλει το νέο «ήθος» και το νέο «πολιτικό πολιτισμό»:
«Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ. Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.
Το νέο 'ήθος' και ο νέος 'πολιτικός πολιτισμός', απ' ό,τι φαίνεται, είναι εδώ.
Η πρόταση αυτή δε ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε 'Γρηγόρη Βαλλιανάτου', του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας.
Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :