Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο λαός δεν φοβάται “νέο νόμισμα”! Ας ζήσουν τις συνέπειες των πράξεων τους! Εδώ και τώρα!


Άνω του 50% του “σοφού” (λολ…) Ελληνικού Λαού επέλεξε την ακυβερνησία του τόπου. Επέλεξαν Καμμένους, Κομμουνιστές, Ακροδεξιούς και πάνω από όλα το Λεφτά υπάρχουν (τα δικά σας) του 2012. Πολλοί από τους ψηφοφόρους ...



 πιστεύουν ότι έκαναν φοβερή “επιλογή” και η κάλπη τους δικαίωσε.
Να γίνει μια διευκρίνηση : Η χειρότερη κυβέρνηση είναι καλύτερη από την μη ύπαρξη της. Το χειρότερο για μια οικονομία είναι η μη σταθερότητα. Η οικονομία δεν χρειάζεται μια κυβέρνηση από πάνω της, αλλά χρειάζεται να υπάρχει Κράτος. Πάντως εάν οι ψηφοφόροι ήθελαν αυτό το χάος (που αυτό θέλουν οι πολιτικοί) τα κατάφεραν.

Απλώς πρέπει τώρα να λουστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Πρέπει ο Καμμένος να βγει και να φέρει τις επενδύσεις για τα πετρέλαια του Πούτιν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγει και να δώσει 1300€ (όχι σε άλλο νόμισμα) μίνιμουμ μισθό σε όλους (και συντάξεις). Με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο μέχρι και η Παπαρήγα του ΚΚΕ τρόμαξε με αυτούς τους 2.

Σε αυτήν την εβδομάδα ακυβερνησίας ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε ένα μεγάλο δίλημμα. Από την αρχή έδειξαν ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν. Καταρχάς γιατί θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που υποσχέθηκαν . Τρόμαξαν. Ξέρετε η μπαρούφα όταν δεν υπάρχει πιθανότητα να εκτελεστεί, είναι ακίνδυνη. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατήθηκε ποίο πολύ από αυτούς που δεν τον ψήφισαν, θα έπρεπε να μπει στην κυβέρνηση. Βγήκαν τα αστέρια του ΣΥΡΙΖΑ και έριξαν τόσο λάδι στην φωτιά με απίθανες δηλώσεις για να ρίξουν τα ποσοστά τους. Αυτές οι δηλώσεις ήταν : Δήμευση καταθέσεων για ανάπτυξη (Πληρωμή ΔΥ), Υποχρεωτικό δάνειο για όσους τολμούν, και τέλος το Coup D’grace “τι πειράζει να πληρωθούμε σε δραχμές”?

Η λογική επιστρατεύει ότι ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού θα φοβόταν από την εκστρατεία χάους που ξεκίνησε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Τουναντίον, το κομμάτι που επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε, άνω του 20%. Πιστεύουν οι πολίτες ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα “στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη”. Δυστυχώς η Ευρώπη θα στείλει και αυτή μήνυμα στην Ελλάδα και δεν θα είναι κολακευτικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πια θέλει να κυβερνήσει (με ποίους δύσκολο). Πήραν τα πανιά τους αέρα και τώρα θέλουν την πρωτιά. Η λογική στην Ελλάδα έχει στερέψει.

Ο Λαϊκισμός είναι πια η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα, με διαφορά. Τάξε στον Λαό, λαγούς με πετραχήλια και θα σε ψηφίσουν. Δεν έχει σημασία τι θα πεις και πόσο εύκολο είναι, αρκεί να το πεις και θα σε πιστέψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε μάταια να μην αναλάβει ευθύνες και να δείξει την ανευθυνότητα του. Ο “σοφός” λαός θα τον τιμήσει με περισσότερες ψήφους. Ο Τσίπρας, πήρε το εγχειρίδιο πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου και έκανε το διδακτορικό του πάνω στον Παπανδρείσμο.

-Δήλωση ατόμου του ιδιωτικού τομέα : Εμείς την δραχμή δεν την φοβόμαστε….Ε λοιπόν πάρτε την…
Πρώτη φορά πολίτικος χρεώνει την μελλοντική αποτυχία του σε έναν ξένο παράγοντα (ξέρετε ο “εύκολος στόχος”. Ο Τσίπρας είπε ότι <ναι μεν θέλει να παραμείνει στο Ευρώ, αλλά εάν η Μέρκελ δεν δεχτεί αλλαγή πολιτικής τότε η Ελλάδα θα επιλέξει δραχμή>. Πώς μεταφράζεται αυτή η δήλωση? Ο Τσίπρας ξέρει (και ο λαός το αναμένει) ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος. Ξέρει ότι αυτός θα είναι που θα οδηγήσει την Χώρα στην δραχμή, τουλάχιστον θα έχει προειδοποίησει τους Έλληνες για το ποίος θα φταίει (οι κακοί οι ξένοι) και να μην τον κατηγορούν. Άλλωστε τους τα έλεγε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η Ευρωζώνη πρέπει να αλλάξει και να αντιμετωπίζει την Ελλάδα με άλλον τρόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη θα ακούσει. οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ζούνε στον δικό τους κόσμο που κάνει τους Κομμουνιστές να ακούγονται ρεαλιστές. Είχα γράψει το 2011 ότι οι Έλληνες που θα βγάλουν την Ελλάδα από την ΕΕ θα δικαιολογήσουν την απόφαση τους με τα χρώματα της “Εθνικής υπερηφάνειας”. Ήδη ακόμη την εβδομάδα αυτή ο Γλέζος λέει “τι Ευρώ τι όχι” – Ποία η διαφορά?

Ο Καμμένος συνεχίζει την εκστρατεία του σαν νέος Δον Κιχώτης. Δεν αξίζει σχόλιο. Οι ψηφοφόροι του είναι θυμωμένοι και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον Σύριζα. Αυτοί πρέπει να κατέβουν μαζί σαν ομάδα και να κυβερνήσουν την χώρα. Όχι αντιπολίτευση, αλλά κυβέρνηση και ευθύνη, κρεμάλες πετρέλαια, κράτος και ότι αλλό πουλάνε στην λαϊκή.

Δεν έχει νόημα να βρίσεις τον λαό για τις επιλογές του. Οι κρίσεις του Ελληνικού λάου έχουν πάντα αποδειχθεί σωστές (εδώ γελάμε). Ο Λαός ήξερε τώρα το 2012 τι θα ψήφιζε. Αφού η πλειοψηφία επιλέγει την καταστροφή, αξίζει να την υποστεί. Οι ψηφοφόροι πρέπει να μάθουν ότι τα λάθη πληρώνονται. Απλώς μετά δεν υπάρχει επιστροφή…

Το μόνο θετικό στην καταστροφή που έρχεται είναι ότι θα πάρει σβάρνα όλους τους ΔΥ, όλους τους Δεκατζήδες, τους ΠΑΜΕτζήδες. Μπορεί να την πληρώσουν όλοι οι Έλληνες (εκτός από εαυτούς που την έκαναν – στην κακία Ευρώπη), αλλά μια κατάσταση που θα καταστρέψει τον καρκίνο του Ελληνικού κράτος μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :