Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο Σαμαράς διαλύει τον ΛΑΟΣ. Έτσι γίνεται η … πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας;

Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ πέθανε, ο Αντώνης Σαμαράς ζει!
Από την αρχή που ξεκίνησαν οι παραινέσεις Σαμαρά για πανστρατιά γράφαμε ότι ο Σαμαράς και το περιβάλλον του δεν είναι ειλικρινείς και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ...


προσωπική τους διάσωση. Στις 17 του Ιούνη κινδυνεύουν από την οργή των Νεοδημοκρατών. Υπάρχει άραγε έξοδος κινδύνου στην Συγγρού; Γιατί την νύχτα των εκλογών οι Νεοδημοκράτες θα καίνε τα επιτελεία, τους συμβούλους και τα πλουμιστά γραφεία τους!
Την ίδια ακριβώς στρατηγική που χρησιμοποίησαν στις «πειραγμένες» εσωκομματικές εκλογές ακολουθούν και τώρα. Υπόσχονται θέσεις και οφίτσια για να υφαρπάξουν στελέχη από τα κεντροδεξιά κόμματα. Που θα διοριστούν όλες αυτές οι στρατιές … «προσκυνημένων»; Ήδη έχουν υποκύψει πάρα πολλά στελέχη του ΛΑΟΣ! Λάθος πολιτική και ατιμωτική για τα μικρότερα κόμματα του χώρου. Λογική εξέλιξη φυσικά για τους Φίλους του Αντώνη Σαμαρά. Αποδεικνύεται για άλλη ια φορά ότι ήταν ανίκανη να δημιουργήσουν μια σοβαρή ιδεολογία, ικανή να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της δημαγωγίας και την τελευταία στιγμή απευθύνονται σε πρόσωπα άλλων χώρων για να τους διαλύσουν και να απαλλαγούν από αυτούς όχι με βάση τον διάλογο αλλά με σκοπό την εξαφάνισή τους …!
Ένας από τους λόγους που απέτυχαν παταγωδώς στις εκλογές ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία ήταν και αυτές οι μικροκομματικές συμπεριφορές, του ισχυρού έναντι των αδύναμων πόλων της Κεντροδεξιάς! Το επιτελείο του Σαμαρά φαίνεται ότι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ειλικρινές και συμπεριφέρεται με παλαιοκομματικές μεθόδους και αντιλήψεις καταδικασμένες στη συνείδηση του κόσμου.
Φυσικά το πρόβλημά τους είναι η Δημοκρατική Συμμαχία το κατεξοχήν αντισαμαρικό κόμμα της Κεντροδεξιάς! Στην προοπτική συνεργασίας της ΔΗΣΥ με τη ΝΔ πολλά στελέχη παραιτούνται ή διαμαρτύρονται σε ολόκληρη την Ελλάδα δημιουργώντας μια αντίστοιχη δυναμική στην κοινωνία. Οι σαμαρικοί τραβάνε τον διάλογο, ξέρουν ότι στελέχη είναι πολύ δύσκολο να υφαρπάξουν και απλά δημιουργούν προβλήματα στις συζητήσεις, τραβώντας όλο και πιο πίσω οποιαδήποτε διακομματική συμφωνία.
Η εικόνα πάντως που δίνει στην κοινωνία η επιχειρούμενη διάλυση του ΛΑΟΣ κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη Νέα Δημοκρατία. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι τα στελέχη που προσχωρούν στη ΝΔ έχουν υφαρπάξει θέσεις και υποσχέσεις και γι’ αυτό ενέδωσαν. Αυτός ο πολιτικός αμοραλισμός είναι που καταδικάστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δυστυχώς ο Σαμαράς και το επιτελείο της Συγγρού δεν έχουν πάρει είδηση τι έγινε. Γι’ αυτό και οι εκλογές του Ιούνη θα τους κάψουν τελείως!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ο Κιμ Αντώνης!