Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μαζέψουν τον Γλέζο και τον Στρατούλη

Θα ήταν καλύτερα να μην μιλούσαν καθόλου για τις επόμενες εβδομάδες ο Γλέζος και ο Στρατούλης. Γενικά η εικόνα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκορποχώρι:
Ο Στρατούλης απειλεί ότι θα ...


δεσμεύσει τις καταθέσεις, ο Γλέζος ζητά από όλους τους Έλληνες να πληρώνουν επιπλέον φόρο 100 ευρώ το μήνα, ο Μηλιός λέει να φορολογηθούν όλες οι επιχειρήσεις 1% επί του τζίρου, σάμπως υπάρχουν άλλα περιθώρια με τις επιχειρήσεις μνα κλείνουν η μια πίσω από την άλλη.
Θεωρείται ότι όλες αυτές οι παραφωνίες έχουν κάνει ,μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και τη νεανική εικόνα του "αγνού" Τσίπρα! Όλα αυτά δυσκολεύουν τον περίπατο προς το Μέγαρο Μαξίμου. Οι σύμβουλοι του Αλέξη, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από το βαθύ και αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, προτείνουν σε όλους αυτούς να ηρεμήσουν και να σταματήσουν να μιλούν δημόσια χωρίς προηγουμένως να υπάρχει μια επαφή με το κεντρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου. Θεωρείται πολύ δύσκολο να ελεγχθούν όλες αυτές οι φωνές που έμαθαν να λένε ο καθένας ό,τι θέλει και ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γράφετε ψέματα? Ο Γλέζος ζήτησε να υπάρχει υποχρεωτική επιβάρυνση 100 ευρώ μηνιαίως για όσους έχουν μηνιαίο εισόδημα άνω των 1700 ευρώ, όχι για όλους τους Έλληνες.

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα του 1 εκατομμυρίου ανέργων και των κατώτατων μνημονιακών μισθών των 480 ευρώ "όλοι οι Έλληνες" έχουν μισθούς άνω των 1700 ευρώ το μήνα, το μόνο που αποδεικνύετε είναι η έλλειψη επαφής σας με την πραγματικότητα.

Άλλο κριτική και άλλο συκοφαντία κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ...ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΟΥΣ ΠΡΩΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑ..ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΛΗΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο επίπεδο. Δεν είμαι βέβαια δημόσιος υπάλληλος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου όντως οδήγησε την χώρα στο γκρεμό με τις αθρόες προσλήψεις και το φούσκωμα του δημοσίου.

Αλλά, όπως αποδείξατε με τον τρόπο σας, και συνεχίζετε να το κάνω, η δεξιά δεν πηγαίνει καθόλου πίσω. Ούτε σε διορισμούς και απάτες, ούτε σε παλιανθρώπους σαν εσάς.