Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τελικά στις Εκλογές κέρδισε ο Ανδρέας Παπανδρέου….

Ο Πραγματικό νικητής των Εκλογών ήταν Ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα, είναι ιδέα. Τι και εαν ψήφισαν πιο πολύ ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξάρτητους Έλληνες? Και αυτοί ΠΑΣΟΚ είναι. Και η ΝΔ για να ...


κυβερνήσει ΠΑΣΟΚ έγινε. ΠΑΣΟΚ είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και του “δεν βαριέσαι κάτι θα γίνει, κάτι θα βρεθεί”. Στο πρόσωπο του Κ. Τσίπρα οι ψηφοφόροι είδαν το φάντασμα του Ανδρέα. Προτίμησαν παρήγορα ψέμματα (διαβάσετε το πρόγραμμα του Σύριζα?) παρά πικρές αλήθειες

Ανατροπή δεν είναι ότι μπήκε η ΧΑ ή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο Λαϊκισμός πάντα πουλάει. Ανατροπή θα ήταν εάν έμπαινε ο Μάνος, η ο Τζήμερος, άντε και Η Ντόρα. Οι μόνες φωνές λογικής σε αυτήν την χώρα.

Οι Έλληνες γύρισαν πλευρό, τώρα κοιμούνται από την άλλη. Δυστυχώς στην ζωή υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις οι οποίες έχουν συνέπειες. Ας μπούμε στο μυαλό μια μερίδας (μάλλον μεγάλης) της Ελληνικής κοινωνίας. 
 Κάποιοι Έλληνες (που έχουν ακόμη δικαίωμα ψήφου) πήγαν σε ιερόδουλες και έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. 
Φαντάζομαι είχαν κάποιους λόγους που δεν θέλησαν προφύλαξη, δεν τους το επέβαλε κανένας, μόνοι τους πήραν την απόφαση. 
Έπρεπε φυσικά να χρησιμοποιήσουν προφύλαξη, δεν θέλησαν να το πράξουν. 
Ήταν μάγκες μάλλον. Τώρα κάποιοι από αυτούς κόλλησαν AIDS και θα πληρώνουν για μια ζωή την απερισκεψία τους.


Ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού θέλει Ευρώ, αλλά δεν θέλει (μνημόνιο) μέτρα και αλλαγές. Δεν υπάρχει ενδιάμεσες λύσεις. Εάν η κοινωνία δεν θέλει να αλλάξει, εάν δεν θέλει να δίνει αναφορά στην Ευρώπη και στο IMF, να ακολουθήσει την δική της πορεία. 
Η κοινωνία περιμένει έναν νέο Ανδρέα, να φέρει την Αλλαγή (με δανείκα). 

Ο Λαϊκιστής όντως πάντα κάτι βρίσκει για να ανταμείψει τους δικούς του, είτε είναι δανεικά, ή χρήματα από καταθέσεις, ή τύπωμα νέου νομίσματος. 

Η Καταστροφή γίνεται πιο γλυκιά με μια στρώση λαϊκισμού και εθνικιστών κορονών.

Μην αναρωτιέστε ποίο κόμμα νίκησε ή ποιο έχασε. 
Νίκησε Ο Λαϊκισμός, κληρονομιά του Ανδρέα και έχασε η λογική… 
Απλά τα πράγματα. Απλώς τώρα οι ψηφοφόροι δεν έχουν άλλοθι ή δικαιολογία, καιρός να γευτούν την ολοκληρωτική επικράτηση του λαϊκισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :