Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διλλήματα, Ελλαδίτσα και στο γκρίζο τέλος η Σαμαρίτσα «θα τα καταφέρει» [video-θρίλλερ]

Βλακώδες θεωρείται το βιντεοκλίπ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη σε ρόλο γκρίζου σωτήρα. 
Να μην πούμε για το γκρίζο κουστούμι που δεν ...


ταιριάζει καθόλου στον μεσσιανικό ρόλο του Αντώνη που θέλει να δώσει ένα οριστικό τέλος στα διλλήματα με τα δικά του ερωτήματα. Ηγέτης δηλαδή με πολλά ερωτηματικά!
Πώς να είμαστε έπειτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρει με την τράγκικ ριγέ και σφιχτοδεμένη γραβάτα του; Που τον βρήκαν γραμμένο αυτό τον αλαλού ασπρόμαυρο συνδυασμό; 
Ο άνθρωπος ακόμη και στις διαφημίσεις του είναι σφιγμένος και ζορίζεται να βγάλει κείμενα που έχει αποστηθίσει και τα διαβάζει από το οτοκιού. 
Τελικά είναι τράγκικ με ή χωρίς ριγέ γραβάτα … 
Το μόνο θετικό στο κλιπάκι είναι η μουσική υπόκρουση θρίλερ σε αυξανόμενη ένταση. Έτσι και βγει έχουμε να ζήσουμε ένα πραγματικό θρίλερ. Εκεί πράγματι «θα τα καταφέρει» …! Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην ζήσουμε τέτοιες ολέθριες στιγμές!

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν είστε δημοσιογράφοι είστε βλάκες! Η γραβάτα σας πείραξε; Πολύ ωραία είναι και στη μόδα! Αλαίν Ντελόν είναι ο άνθρωπος και σε λίγο θα τον βγάλετε Κουασιμόδο

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεστε; Τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας τον Αντώνη;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματκά τέλειο το βιντεοκλιπ ότι και να λέτε. Θα τον πειτε πρωθυπουργό θέλετε δεν θέλετε. Και εμείς θα γελάμε απ΄' την χαρά μας. Απόλαυση!

Ανώνυμος είπε...

Απλά όταν θα τον πείτε πρωθυπουργό σας παρακαλούνε να του πείτε να μην βάζει τέτοιες αντιαισθητικές γραβάτες γιατι κουράζονται τα μάτια μας.
Κουράζει και το μυαλό μας με βλακείες, πολύ πάει!

Ανώνυμος είπε...

Είστε σαχλάκια από το Κολωνάκι που νομίζουν ότι κάνουν αγώνα στο διαδίκτυο με αρθράκια περισπούδαστα και άθλια κατά του ηγέτη Αντώνη. Με τις αθλιότητές σας θα μείνετε στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια μυαλά που έχετε καλά να πάθετε 1,3%

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είστε τα νούμερα της ΔΥΣΗΣ. Πρόκειται για την καλύτερη πολιτική διαφήμιση που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Για να δούμε εσάς που δεν θα κάνετε καθόλου διαφημίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Πάτε να σκάσετε απ' το κακό σας με την επιτυχία της καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας και βγάζετε χολή.
Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από εσάς τους γελοίους της Πλατείας Κολωνακίου;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι οι σαμαρικοί Νεοδημοκράτες δεν καταλαβαίνουν από κριτική και δεν ανέχονται διαφορετικές απόψεις. Είναι κολλημένοι στο παρελθόν και τη ναφθαλίνη, οπότε είναι λογικό να εξοργίζονται όταν γράφετε κατά του Αντώνη!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τα δικά σας τα κουβαδάκια είναι καλύτερα; Πιο καλά ο Αντώνης με την θεληματικότητά του να δηλώνει περήφανα και σίγουρα ότι θα τα καταφέρουμε, παρά εσείς που στηρίζετε τα μνημόνια.
Τουλάχιστον ο Αντώνης θα κάνει ηρωική επαναδιαπραγμάτευση και θα πείσει τους Ευρωπαίους για το λάθος του μνημονίου