Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Πολλές παροχές θα δώσει στο «Ζάππειο 3» ο Σαμαράς. Όλοι θα πάρετε!

Στα δύο πρώτα Ζάππεια είχαμε μηδενισμούς ελλειμμάτων, αντιμνημονιακό αγώνα και σωτηρία της Ελλάδας. Ξεχάστε τα. Από τα γενικά και αόριστα περνάμε στα ειδικά και ...



χειροπιαστά. Τώρα το επιτελείο της Συγγρού αποφασίζει για συγκεκριμένα μέτρα που θα ωθήσουν την ανάπτυξη στις 100 πρώτες μέρες, άντε στις 200. Μην τα θέμε όλα δικά μας; 
Οπότε χρειάζεται ένα μεγάλο πακέτο παροχών που θα αφήσει εποχή και θα μας βγάλει οριστικά από την πενταετή ύφεση και θα μας οδηγήσει επιτέλους, πίσω στις αγορές! 
Το σκέφτηκαν στο επιτελείο του Αντώνη και αποφάσισαν ότι πρέπει να δώσουν σε όλες τις ομάδες. Διευκολύνσεις έως επιστροφές φόρων και χρημάτων. Τα τέσσερα βασικά σημεία που θα περιστραφεί το σημείο επανεκκίνησης της οικονομίας και η σωτηρία του τόπου, είναι:
- Αποκατάσταση των συντάξεων έως 700 ευρώ
- Αποκατάσταση του επιδόματος πολυτέκνων
- Μείωση των φορολογικών συντελεστών και κάλυψη του δημοσιονομικού κενού με ισοδύναμα μέτρα (δεν θα εξηγήσουν τώρα ποια είναι τα ισόποσης αξίας μέτρα γιατί σε αυτό το σημείο χρειάζονται περισσότερες σκέψεις!)
- Κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και αντικατάστασή του με έναν ενιαίο φόρο στα ακίνητα. Πρόκειται για την πιο fast track ιδέα του Αντώνη! Θα γίνει από τις πρώτες μέρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :