Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΟΚ στη ΝΔ. Παραιτήθηκε από υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής ο Γ. Βαγιωνάς, λόγω Συμπιλίδη …

Μετά την παραίτηση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία Μιχάλη Χαλκίδη, σαν βόμβα έσκασε και η παραίτηση του υποψήφιου βουλευτή στην Χαλκιδική Γ. Βαγιωνά. 
Ο Γ. Βαγιωνάς αντέδρασε με ...


την παραίτησή του στην υποψηφιότητα του προδότη Συμπιλίδη στο Κιλκίς.
Η υποψηφιότητα Συμπιλίδη και η σύνθεση των ψηφοδελτίων της ΝΔ έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο εσωτερικό της ΝΔ.

Η αποχώρηση των δυο στελεχώνπροκαλεί ήδη έντονες συζητήσεις και επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες σε αρκετούς νομούς για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων.

Ο Γ. Βαγιωνάς που εκλεγόταν βουλευτής Χαλκιδικής από το 2004 ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές και αντίστοιχη δήλωση έκανε νωρίτερα το μεσημέρι ο Μ. Χαλκίδης που έστειλε και μια σκληρή επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ως αιτία της παραίτησής του τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ατόμων, τα οποία πρεσβεύουν διαφορετικές αρχές και πολιτική.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ