Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μαύρα χάλια ο Σαμαράς στην συνέντευξη που ακούγαμε και συνέντευξη δεν βλέπαμε

Δεν βλεπότανε ο Σαμαράς σε αυτή την συνέντευξη που υπερδιαφημίστηκε τις τελευταίες ημέρες ως την αναμενόμενη … «ανατροπή»! 
Σκέτη αποτυχία! 
Ανιαρός, ...


επαναλαμβανόμενος και κουραστικός. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ γιατί άρχισε να καταντά αστείος!  
Αυτά που μας έμειναν ήταν όλα αρνητικά:
  • Θα κάμει εκλογές μέχρι τελική πτώσεως της εθνικής οικονομίας και να γίνει ο Αντώ νης πρωθυπουργός. Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται Αντωνάκη μου και αν γίνει τελειώνει με φονικό ή απόλυτο εξευτελισμό. Δεν σε θέλει ο λαός και ακόμα δεν έχεις κυβερνήσει. Αυτό δεν ξανάγινε!
  • Ψευτομαγκιά και νταβατζιλίκι:"Εγώ μπαίνω στο... γήπεδο όπως οι μεγάλες ομάδες. Για νίκη κι όχι για ισοπαλία". Γειά σου Αντώνη μερακλή, τζιμάνι, καραμπουζουκλή. Πως λέγεται άραγε η ψύχωση όταν νομίζεις ότι είσαι ολόκληρη ομάδα, δηλαδή εντεκάδα; Στον ψυχίατρο γρήγορα!
  • «Το πρώτο κόμμα θα επιλέξει πρωθυπουργό»: Δεν ισχύει Αντωνάκη μας! Γιατί απλούστατα δεν ίσχυσε στην πρώτη συγκυβέρνηση! Οπότε και στην δεύτερη ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Δεν θα μας βάλεις εσύ ζουρλομανδύα;
  • Η αποθέωση της ξευτίλας. Το τέρμα της υποκρισίας: "προχθές εδώ ήρθε μια γριούλα. Την είχαν ληστέψει 6 φορές". Αυτές άραγε που τις λήστεψαν 7 φορές πού έχουν πάει; Πολύ αστείες και γελοίες αναφορές για το πραγματικό πρόβλημα της εγκληματικότητας και της κρίσης. Τα σαλόνια σείστηκαν στο γέλιο!
  • Εγώ, εγώ, εγώ: το σύνηθες πρώτο πρόσωπο της μεγαλομανίας! Γνωστός για την έφεσή του στην αυτοπροβολή ο Σαμαράς! Αυτός τα έκανε όλα και θα συνεχίσει να τα κάνει ολομόναχος! Από όσα είδαμε τα τελευταία χρόνια, να μας λείπει η περιπέτεια!
  • Τα μικρά κόμματα δεν έχουν θέσεις και ιδεολογία: για να καταλάβω η δική σου θέση και ιδεολογία Αντώνη, ποιά ήτανε και ποια είναι; Είσαι με το μνημόνιο ή πλάκα μας κάνεις; Συγκυβερνάς η συμμετέχεις νοητά; Άλλαξες επιτέλους κανά πουκάμισο ή μας φάνηκε ότι είσαι ένα με την κωλοτούμπα και την ασυνέπεια;
  • Αυτή η "ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ " ήταν όλα τα λεφτά! Γιατί ο Σαμαράς κρίνει εξ΄ιδίων και νομίζει ότι όλοι ίδιοι είναι! Επειδή ο ίδιος ήταν πιόνι του ΠΑΣΟΚ, σου λέει και οι άλλοι το ίδιο θα κάνουν. Μη βασανίσει το μυαλουδάκι του ο Χρύσανθος; Άλλη μια ένδειξη πανικού στην Συγγρού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :