Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ετοιμάζουν συνέντευξη Βενιζέλου στα κρητικά κανάλια για να φτιάξουν κλίμα

Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ στη Μεγαλόνησο. 
Διορισμοί δεν έγιναν και οι γνωστοί πρασινοφρουροί δεν τακτοποίησαν σχεδόν καμία από τις υποθέσεις των οπαδών του κινήματος.
Οπότε αρχίζουν τα ...


επικοινωνιακά κόλπα και στην Κρήτη. Για να ενισχυθεί το κίνημα που βρίσκεται στα κάτω του σχεδιάζουν μια μεγάλη συνέντευξη με τον Μπένι, πριν κατέβει στην Κρήτη. Μόνο ο Αντώνης θα δίνει συνεντεύξεις κονσέρβα; Το σχέδιο μάλιστα είναι να προσκληθούν από όλους τους νομούς κανάλια και εφημερίδες, για να δοθεί η εντύπωση της παγκρήτιας υποδοχής στο Νέο Ηγέτη του Πανελλήνιου Σοσιαλισμού.
Ακούγεται μάλιστα ότι προετοιμάζονται οι ερωτήσεις για να μην ξεφύγουν πολύ από τις επιδιώξεις των συμβούλων του Ευάγγελου! Κάτι που έχει εκνευρίσει τους κρητικούς δημοσιογράφους, που ζητούν μια ελεύθερη και χωρίς αποκλεισμούς συνάντηση.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου δεν δίδονται οι απαραίτητες εγγυήσεις και ο ‘ένας μετά τον άλλο οι δημοσιογράφοι αρνούνται να συμμετάσχουν! Εάν πάντως τελικά πραγματοποιηθεί θα γίνει την Τρίτη το βράδυ στις 9:30. Στο παρασκήνιο πάντως πιέζονται δημοσιογράφοι να έχουν εύκολες για το ΠΑΣΟΚ ερωτήσεις και να μην το παρατραβήξουν …

Δεν υπάρχουν σχόλια :