Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δεν πάει καλά ο Μουρούτης!


Δημοσίευσε η i-efimerida (καλώς ή κακώς) πληροφορίες για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που φέρνει το ΠαΣοΚ δημοσκοπικά κοντά στη ...


Νέα Δημοκρατία και γράφει στο Facebook (!) ο Μουρούτης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ:

«O σύζυγος Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί blog στο ιντερνετ φιλοξενεί σήμερα στημένη δημοσκόπηση της εταιρίας metron analysis. Ο στόχος του επιτελείου, των συγγενών και των φίλων του κ. Βενιζέλου, είναι μέσω της στημένης δημοσκόπησης του κ. Φαναρά, να παρουσιάσουν στον πάτο τη Ν.Δ. μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και το απόκομμα του κ. Καμμένου με υψηλά ποστοστά…
Η διαπλοκή Βενιζέλου – Καμμένου ΔΕΝ θα περάσει. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ είτε το θέλουν είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του στην Ελληνική κοινωνία… Και μαζί με αυτούς, θα λογοδοτήσουν και οι μπροστινοί της διαπλοκής που ενδύονται τον δήθεν αντιμνημονιακό μανδύα…»!!!!!!!
Η διαπλοκή Βενιζέλου- Καμμένου;;;;;
Το  σύστημα ΠΑΣΟΚ είτε το θέλουν είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του στην Ελληνική κοινωνία;;;;
Ο κ. Μουρούτης αφενός λησμονεί το θεσμικό του ρόλο. Εντάξει, το παθαίνουν συχνά οι όψιμοι του διαδικτύου. Και η ΝΔ πάσχει από το σύνδρομο molis_anakalipsa_to_facebook… Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ασθένειας είναι : γράφω ότι να’ ναι κι όσο πιο χυδαίο γίνεται απλώς για να πάρω like!
Αφετέρου… για να μιλήσουμε για την ουσία… αν υπάρχει μια διαπλοκή, αυτή είναι Σαμαρά- Καμμένου.. που είναι και αγαπημένοι φίλοι. Το ΠΑΣΟΚ τι σχέση έχει με τον εθνικιστικό – συνωμοσιολογικό λόγο;
Όσο για τα «εγκλήματα» του ΠΑΣΟΚ… η μνήμη μας είναι βραχεία.. αλλά όχι τόσο βραχεία ώστε να μην θυμόμαστε το διάστημα 2004-2009- τους τύπους που πηδάγανε από τα μπαλκόνια, τα σκάνδαλα, το φαγοπότι, την απόλυτη ανικανότητα διοίκησης και κυρίως.. την απόκρυψη της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Αυτή την κατάσταση  που κλήθηκε να διαχειριστεί το ΠΑΣΟΚ και έσωσε εν τέλει τη χώρα από τη πραγματική χρεοκοπία έστω κι αν πληρώσαμε και πληρώνουμε πολύ μεγάλο τίμημα.
Και μια συμβουλή: με τραμπουκισμούς και απειλές δεν παίρνει κανείς την εξουσία σε δημοκρατικά πολιτεύματα.

http://politicsgr.net/

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και εσωσε τη χωρα το Πασοκ?? Θα μας τρελανει ο αρθρογραφος...

Το κομματικό στρατό του έσωσε το Πασοκ και διάλυσε τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα με την ανοχή της ΝΝΔ αφού ειναι το ιδιο κρατιστες με το Πασοκ.

Οσο για τον Μουρουτη δε διαφωνώ. Οσο καιρό τους στήριζαν τα διαπλεκόμενα ηταν όλα μελι-γαλα, και τώρα που τους εγκαταλείπουν και αυτοί ψάχνουν για συνωμοσίες.