Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μανόλης Κοττάκης: “Ο Στ.Μάνος παρακαλούσε το Σαμαρά να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας”

Με το ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ τα είχε ο Στέφανος Μάνος την περασμένη βδομάδα που αποκάλυπτε τις παρασκηνιακές επαφές με τον Α.Σαμαρά και τη ΝΔ. 
Και σωστά διαμαρτυρόταν η ...


Δράση τότε, γιατί ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ έλεγε ότι ο Μάνος συμφώνησε να αναλάβει ενεργό ρόλο στο Υπ.Οικονομικών στην επόμενη κυβέρνηση Σαμαρά και όντως αυτό δεν είναι αλήθεια !

Γιατί όπως απεκάλυψε ο Μανώλης Κοττάκης πριν λίγο στον Αθήνα 9.84 ο Στέφανος Μάνος είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να τον εντάξει ο Α.Σαμαράς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Έναν ανώνυμο αρθρογράφο στο ΒΗΜΑ μπορεί να μην τον πιστέψεις, αλλά έναν επώνυμο αξιόπιστο δημοσιογράφο άμεσο συνομιλητή του Κ.Καραμανλή και άριστο γνώστη των τεκταινόμενων στη ΝΔ και στην ευρύτερη Κεντροδεξιά σίγουρα μπορείς να τον πιστέψεις…

Σημείωση: Προβλέπεται ο Μάνος να καταπίνει τη γλώσσα του και να μην απαντάει ποτέ …

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ακομη θα σχολούμαστε με ένα πτώμα τυμπανιαίο;
Αμέσως μετά τον θάνατο Μητροπάνου ο Βαλλιανάτος, ( ο γνωστός ”εχασα το αγόρι μου” κι ας πήγε το παιδί από ναρκωτικά…….λέξη για το τι έκανε για το αγόρι του) , αποχαιρέτησε προκλητικά έναν μεγάλο ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ όπως είπε. Σε σημερινή συνέντευξη αφού αποκαλεί τους ‘ελληνες σλαβομακεδόνικης ομιλίας ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μιλάει για την εμπειρία του στη φυλακή ………ξεχνώντας να πει τους λόγους που βρέθηκε εκεί, όπως έχει ξεχάσει τα ”ψυγε’ια” του που του απέφεραν εκατομυρια και πολυ AIDS σε νέα παιδια στην Αθήνα.
Ας τοποθετηθει ο γέρων τουβλάκιας σε αυτα!

Alexander Chalkidis είπε...

Νομίζω ότι αν ακούσετε το ακριβές απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής θα βρείτε ότι είναι αρκετά ανακριβής η...μετάφραση που έγινε στο άρθρο. http://alexanderchalkidis.com/drassi/?p=589