Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η εθνική μας σχιζοφρένεια! Οι Έλληνες ζητάνε γερμανικές αποζημιώσεις και ψηφίζουν την χιτλερική Χρυσή Αυγή

Δεν εξηγείται εύκολα ο χαρακτήρας του Έλληνα. Είναι πολύ "ασυμβίβαστος" και "περήφανος". 
Αυτό το ξέρουμε και έχουμε δει πολλές φορές που οδηγούν η δημαγωγία, ο ...


εθνικός διχασμός και η εθνική μας παραφροσύνη. Ειδικά όταν νομίζουμε ότι ολόκληρος ο πλανήτης έχει βάλει στο στόχαστρο την χώρα μας, θέλουν να φάνε τα αέρια, τα διαμάντια, τα ρουμπίνια (που έχουμε σε ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου ποσότητες) και μας χρωστάνε τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και παραλίγο τον τετραγωνισμό του κύκλου. Ασχολούνταν με άλλα πράγματα ο Ευκλείδης και δεν πρόλαβε να τον τετραγωνίσει, να μας τον χρωστάνε και αυτόν. Άτιμε Ευκλείδη τι μας έκανες; Τόσα ορνιθοσκαλίσματα έγραψες, ένα τετραγωνισμό δεν ήσουν άξιος να κάνεις;
Άσε τις αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι Ιταλοί και οι Γερμανοί. Κάτι δικαστήρια έμειναν ακόμη και … σωθήκαμε! Μπορούμε δηλαδή να συνεχίσουμε το πάρτι, που ξεκίνησε την Μεταπολίτευση και αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι τελείωσε. Πάλι δηλαδή η κουτοπονηριά της φυλής και η ευκολοπιστία των Ελλήνων βρίσκεται πίσω από τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις και όχι η αναγκαιότητα για ανάπτυξη.
Αφού λοιπόν δεν μας πληρώνουν οι Κατακτητές Γερμανοϊταλοί εμείς θα ψηφίσουμε το κόμμα του Χίτλερ για αντίδραση. Έτσι για να εκτονωθούμε και να την πούμε στους Ευρωπαίους που καταδικάζουν εκ των προτέρων την αναζωπύρωση του Ναζισμού και δη στην Ελλάδα που χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και όχι φασισμούς. Το άκρως αντίθετο δηλαδή. Μόνο που όποτε κάναμε τα αντίθετα που πρότειναν οι Ευρωπαίοι εμείς οδηγούμασταν σε Καταστροφές. Αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα που προβλέπει η Ιστορία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :