Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η απάντηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην … Δράση

Από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για συνεργασία είναι ...


ειλικρινής και καθαρή. Ο κ. Μάνος ουδέποτε έκανε κάποια αντιπρόταση, πέραν της απαίτησης να ενταχθεί η Δημοκρατική Συμμαχία στη Δράση!

"Περιοδικό" Σχόλιο: Είναι φανερό ότι στο διάλογο για κοινή κάθοδο των φιλελεύθερων δυνάμεων στις εκλογές, τα εμπόδια και οι αντιρρήσεις έμπαιναν από τον Στέφανο Μάνο, ο οποίος προσπαθούσε πάντα να επιβάλει τις απόψεις του! Ακόμη και σε ασήμαντα ζητήματα. 
Μερικές φορές, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. 
Οι φήμες που τον ήθελαν σε συνεργασία με τον Σαμαρά και ο Σαμαράς να του έχει υποσχεθεί υπουργείο Οικονομίας κάπως έτσι προέκυψαν και δεν είναι αβάσιμες. 
Το σχέδιο του Μάνου είναι να … «μην μπει η Ντόρα στη Βουλή»! 
Να πραγματοποιηθεί η ευχή και ο πόθος του Σαμαρά, του οποίου η πολιτική κινείται συναισθηματικά και όχι βάσει λογικής και ρεαλισμού. 
Δυστυχώς καθώς περνάνε οι μέρες οι φόβοι μας για παρασκηνιακή συνεννόηση μεταξύ ΝΔ και Δράσης επαληθεύονται. 
Ο Μάνος δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ εναντίον των θέσεων του Σαμαρά ή ασχολείται με αυτές επιδερμικά και βάλει σχεδόν αποκλειστικά κατά των προτάσεων και των επιλογών της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Άρα μοναδικός του στόχος είναι η Δημοκρατική Συμμαχία και τίποτε άλλο …!

1 σχόλιο :

Μιχάλης είπε...

Οι μεγαλοδικηγόροι που ηγούνται της Δράσης και υποδέχθηκαν τις πρόσφατες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και ζητάνε μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, μπορούν να μας πούνε πόσα χρεώνουν για μία απλή νομική υπόθεση από την ''ύλη'' που τους παρέχει το σύστημα που σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα δεν υφίσταται; Θεωρούν τους εαυτούς τους ''ιδιώτες''; Eπίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διονύσης Κατρανίτσας που μιλάει συνεχώς για τους αλήτες του δημοσίου μπορεί να απαντήσει 1ον Αν με αυτόν τον χαρακτηρισμό εννοεί και την σύζηγο του. 2ον. Πως κρίνει μία νεα Δ/Υ με το που διορίζεται στο δημόσιο να κάνει χρήση της ετήσιας ''άδειας ανατροφής''. 3ον Πόσο συχνά κόβει αποδείξεις; 4oν Aν ξέρει κάποιον υποψήφιο της Δράσης με οικογενειακό εισόδημα 80-100.000 να παίρνει εδώ και χρόνια επίδομα ανεργίας