Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ελεύθερος ή σκλάβος της δικομματικής συμμαχίας;

του Θόδωρου Αθηναίου
Οι προσεχείς εκλογές είναι οι σημαντικότερες της μεταπολίτευσης. Ψύχραιμα θα πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον μας και το ...



μέλλον των παιδιών μας.
Το κρατικοδίαιτο οικοδόμημα της δικομματικής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, έχει διαλύσει την οικονομία της χώρας και μας απειλεί με αφανισμό.
Φέτος δεν ψηφίζουμε πρόσωπα, αλλά τις πολιτικές επιλογές που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον. Απομακρυνθείτε από τη λάσπη και τη χειραγώγηση που επιβάλλουν και συγκεντρωθείτε στις επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε:

Α) Είτε επιλέγουμε την συντήρηση του κομματικού κράτους, εκλιπαρώντας να μας προσλάβουν για πουλημένους ψηφοφόρους, όπου μαζί με τους υπόλοιπους αργόμισθους θα μας πληρώνουν με τα λεφτά των εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Β) Είτε αποφασίζουμε να τους στείλουμε επιτέλους στο @#$%^*, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν ξεπουλάμε την πατρίδα και τα παιδιά μας για να γίνουμε αργόμισθοι μισθοφόροι τους.

ΕΛΛΗΝΑ, ΠΛΕΟΝ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

Είτε ψηφίζεις τα δικομματικά αδιέξοδα που έφεραν έως εδώ τη χώρα μας, είτε επιλέγεις την διάλυση των κρατικοδίαιτων κομματικών στρατών τους και την επιστροφή των χρημάτων στις τσέπες των φτωχότερων Ελλήνων.

Η μόνη επιλογή σήμερα που υποστηρίζει φύσει και θέσει τη διάλυση του κομματικού κράτους, είναι η Δημοκρατική Συμμαχία.

Προσπέρασε τη λάσπη που έχουν χτίσει για να σε θολώσουν, γκρέμισε τη γάγγραινα του δικομματισμού που μας επιβάλει φτώχια και χτίσε ένα καλύτερο αύριο για εσένα και τα παιδιά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :