Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η πανστρατιά αυτοδυναμίας του Σαμαρά ξεκίνησε απ' το διαδίκτυο !

Ο πραγματικός ηγέτης φαίνεται στις εκλογές. Ο Σαμαράς έδειξε το ηγετικό του πρόσωπο από νωρίς με το κάλεσμα για πανστρατιά που φαίνεται πως έκανε ακόμα και τους μεγαλύτερους εχθρούς να συμμετέχουν στο ράλι για ...


την αυτοδυναμία βάζοντας στην άκρη της διαφορές τους.
Αυτό φάνηκε και στα πολιτικά στελέχη που σταμάτησαν τα μαχαιρώματα αλλά και στο διαδίκτυο. Εκεί οι δύο αντίπαλοι που βριζόντουσαν και αντάλλασσαν απειλές όλη μέρα, το DEXI EXTREM και το FIMOTRO, άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη για να στηρίξουν τον Σαμαρά και έβαλαν τα μπλογκ τους στην διάθεση του επικοινωνιακού τημ της Συγγρού.
Από τον ενθουσιασμό τους δεν έλειψαν και κάποια λάθη όπως το παραπολιτικό για χαμηλή προσέλευση στην συγκέντρωση του Καμμένου που την ανέβασαν και οι δύο πρώην ορκισμένοι εχθροί με διαφορά λίγων λεπτών.
Κατάλαβαν όμως ότι αυτό δεν ήταν σωστό σαν τακτική επικοινωνίας και προσπάθησαν να το διορθώσουν, κάνοντας άλλο ένα λαθάκι. Το DEXI EXTREM συμπλήρωσε μετά "MONO ΣΤΟ FIMOTRO" σαν πηγή του άρθρου. Το FIMOTRO όμως συγχρόνως κατέβασε την ανάρτηση! Την έβαλε πάλι την επόμενη μέρα! Έτσι η ανάρτηση του DEXI EXTREM έμεινε προφητική!
Όλα αυτά δικαιολογούνται από τον ένταση της κούρσας. Το σημαντικό είναι ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της Συγγρού κατάφερε να ελέγξει δύο αντιπάλους κάνοντας την πανστρατιά στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :