Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πανικός στη Συγγρού με την κατρακύλα της ΝΔ στην Κρήτη. Έβαλαν τα παπαγαλάκια να γράφουν ότι … φυλλοροεί η Ντόρα στο νησί ....

Βουλιάζει η ΝΔ στην Μεγαλόνησο!
Τρεις μέρες ήρθε η Ντόρα στο Ηράκλειο και οι εκατοντάδες επαφές που είχε ενόχλησαν την Συγγρού. 
Περιττό να σας πούμε ότι πολλά στελέχη της Ντόρας στο Ηράκλειο και γενικά στην Κρήτη δέχτηκαν  απίστευτες πιέσεις για να καταθέσουν υποψηφιότητα (αξίας 300 ευρώ) στη ...

Νέα Δημοκρατία!! Η "νεοδεξιά" επιχείρηση απέτυχε παταγωδώς. Και τι τους έμεινε; Προβοκάτσιες και ψευδείς φημολογίες. Κλασικές πρακτικές από το ... "χρονοντούλαπο". Αφού είδαν και απόειδαν ότι παρά τους εκβιασμούς και τα υπουργεία που έταξαν, δεν υφάρπαξαν στελέχη της Συμμαχίας από το Ηράκλειο (με τα οποία σημειωτέον είχε συζητήσεις το τριήμερο που μας πέρασε η ίδια η Ντόρα και ενημερώθηκε λεπτομερώς) την έπεσαν στα Χανιά. … όπου η Ντόρα … "φυλλοροεί και χάνει στελέχη, πανικόβλητη, στο «Κάστρο των Χανίων»" ...
Ενημερώνουμε τα παπαγαλάκια της Συγγρού, σχετικά με τους κυρίους που αναφέρονται στα περισπούδαστα αναμασήματά τους:
  • Ο πρώτος ξάδερφος της Ντόρας, πρώην δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης … δεν πήγε ποτέ με την Δημοκρατική Συμμαχία. Ήταν και παρέμεινε με τον Σαμαρά και μάλιστα κατέβηκε για Δήμαρχος, οπότε και έφαγε τα μούτρα του από το λαό των Χανίων! Θεώρησε ότι δεν τον στήριξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και από κει ξεκινά η "βεντέτα".
  • Ο Κώστας Γύπαρης, για τον οποίο επισημαίνουν την συγγενική του σχέση με τον Γύπαρη που ήταν στην προσωπική ασφάλεια του Ελευθερίου Βενιζέλου δεν θεωρούνταν ποτέ «άνθρωπος της Ντόρας». Είχε επίσης κατέβει στις Περιφερειακές με τον Πλακιωτάκη του Σαμαρά και είχε επίσης φάει τα μούτρα του! Μη χαίρεστε όμως! Το μεγαλύτερο τμήμα της οικογένειας Γύπαρη βρίσκεται στο πλευρό της Ντόρας και υπάρχουν θέσεις για "πολύ καλύτερο" Γύπαρη και στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας!
  • Τέλος για τον περιβόητο Χαράλαμπο Κουκιανάκη (αναφέρεται ως Κουνιανάκης από τα παπαγαλάκια!) που παρουσιάζεται ως «διευθυντής του γραφείου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη» μάλλον τα παπαγαλάκια έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης από την Συγγρού ή η ίδια η Συγγρού έχει ημιμαθές σύστημα πρακτόρων στην Κρήτη. Πρόκειται για πρώην αστυνομικό που είχε πράγματι σχέσεις με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, δεν ήταν όμως ποτέ διευθυντής του γραφείου του, όπως διαδίδει ατυχώς η Συγγρού … Απλά ε΄πιναι πολύ δεξιός και δεν μπορεί να ακολουθήσει την κεντρώα πορεία της Συμμαχίας!

Αυτά τι σημαίνουν; 

  1. Ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης στην Κρήτη. 
  2. Η Κρήτη δεν πήγε δεξιά ή ακροδεξιά όπως ήλπιζαν στην Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά! 
  3. H Ντόρα Μπακογιάννη παραμένει πολύ ισχυρή στην Κρήτη και αυτό τρομάζει τους πλουσιοπάροχα αμειβόμενους συμβούλους του … Αρχηγαντώνη! 
  4. Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στις τοπικές της ΝΔ στην Κρήτη ήταν απρόσμενα ελάχιστες και ασήμαντης απήχησης στη Μεγαλόνησο! Στο δε Ρέθυμνο μόνο 2 καταθέσεις υπήρξαν! 
  5. Αν αυτό είναι επιτυχία τότε μάλλον η παράνοια είναι μεταδοτική και στα παπαγαλάκια της Συγγρού!

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφυγε απολύτως ικανοποιημένη από το Ηράκλειο και πλήρης αισιοδοξίας από τα μηνύματα που έλαβε από τα εκατοντάδες προσωπικά ραντεβού που είχε με στελέχη και προσωπικότητες από το Νομό Ηρακλείου. Αυτό σημαίνει ότι τον πέρασαν το νευρικό κλονισμό στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου και στη Συγγρού. Δεν ξέρουμε αν κατά τον κλονισμό τους κοίταζαν τοίχους ή ταβάνι; Θα ήταν προτιμότερο να το έριχναν στο ταβάνι που είναι περισσότερο ... σαμαρικό σύμπτωμα ...!


Δεν υπάρχουν σχόλια :