Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη:"Η αυτοδυναμία είναι εφιάλτης και εκείνων που λένε ότι την επιδιώκουν"

Η αυτοδυναμία δεν είναι εφιάλτης μόνο για τη χώρα, αλλά και για εκείνους που λένε ότι την επιδιώκουν, λέει η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα χρειάζεται ...


προγραμματική συνεργασία και ενότητα.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκαθαρίζει ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ. «Με διέγραψαν γιατί το Μάιο του 2010 έκανα αυτό που ο κ. Σαμαράς έκανε το Φεβρουάριο του 2012» λέει χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς, η κ. Μπακογιάννη εξηγεί ότι υπάρχει γιατί η ηγεσία της ΝΔ εγκατέλειψε τη στρατηγική της αμφίπλευρης διεύρυνσης που υπηρέτησαν όλοι οι αρχηγοί του κόμματος.

Τονίζει επιπλέον ότι ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή δεν ανήκουν στην Κεντροδεξιά. Για το μεν πρώτο κόμμα επικαλείται «πολιτικά αντανακλαστικά ακροδεξιού κόμματος», ενώ για τη Χρυσή Αυγή λέει ότι «οι άνθρωποι είναι φασίστες».

* Το Σαββατοκύριακο, η Ντόρα Μπακογιάννη περιοδεύει στην Κρήτη. Από το Ηράκλειο, όπου βρέθηκε το Σάββατο, υπογράμμισε ότι η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι η περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και θα καταστρέψει ολοκληρωτικά την οικονομία.

«Σήμερα είναι η ώρα να πείσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να προχωρήσουν άμεσα στις αναγκαίες εκείνες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές που απέφυγαν μέχρι τώρα και που αποτελούν την μόνη λύση για να υπάρξει ξανά ρευστότητα στην αγορά, κίνηση των επιχειρήσεων και να σωθούν οι θέσεις εργασίας» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :