Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: To KKE θέλει να εξαθλιωθεί ο λαός

Νέα επίθεση στην Αλέκα Παπαρήγα για την απεργία της ΠΝΟ εξαπέλυσε από την Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη. 
Δίνοντας απάντηση στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που φέρεται να έχει πει ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ...

κόμμα της πλουτοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη κάλεσε την γενική γραμματέα του ΚΚΕ να μιλήσει με τους αγρότες που μέχρι τώρα, όπως σημειώνει, έχει αποφύγει να τους δεχθεί.

«Η λογική της κ. Παπαρήγας ότι μπορεί μια κοινωνική ομάδα να εξοντώνει μια άλλη για να προσθέσει ατέλειωτους ανέργους στον ήδη μακρύ κατάλογο που υπάρχει είναι μοναδική. 
Είναι η λογική του κομμουνιστικού κόμματος το οποίο πιστεύει ότι ο λαός πρέπει ακόμα περισσότερο να εξαθλιωθεί, ακόμα περισσότερο να καταστραφεί για να αντλήσει το κομμουνιστικό κόμμα πολιτικά οφέλη», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία περιέγραψε ως εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση των αγροτών της Κρήτης.

Εξάλλου, σε άλλη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη συνέντευξη του Πόλ Τόμσεν, είπε ότι πρέπει να μας προβληματίσει και να στείλουμε ένα ενιαίο μήνυμα στο ΔΝΤ και στην τρόικα ότι περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων δια της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού δεν μπορεί σοβαρά να συζητηθεί. 
«Αντίθετα η τρόικα καλά θα κάνει να επιμείνει στις διαρθρωτικές αλλαγές, στις αποκρατικοποιήσεις, που θα καλύψουν τη μαύρη τρύπα, θα μειώσουν το κόστος και θα δώσουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Το ζήτημα με την τροπολογία για τη ρύθμιση τραπεζικών χρεών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, αλλά δεν ψηφίστηκε, επαναφέρει στο προσκήνιο η Δημοκρατική Συμμαχία. 
Ανακοίνωση του κόμματος σημειώνει ότι την ώρα που γίνονται βαθιές περικοπές μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τα δύο αυτά κόμματα υπερδανείζονται «για να συντηρούν κομματικούς στρατούς και πανάκριβες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων».

«Ο κ. Βενιζέλος ως νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Σαμαράς, οφείλουν να δηλώσουν στον ελληνικό λαό σήμερα κιόλας αν σκοπεύουν να επαναφέρουν την τροπολογία τώρα ή μετά τις εκλογές με την οποία χρεώνουν στον φορολογούμενο τα δανεικά και αγύριστα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :