Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Έκκληση της Ντόρας Μπακογιάννη προς την Αλέκα Παπαρήγα για την απεργία της ΠΝΟ και τα κηπευτικά της Κρήτης

Η Ντόρα Μπακογιάννη απευθύνθηκε προς την Αλέκα Παπαρήγα (η οποία σημειωτέον βρίσκεται σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης) ώστε να μεσολαβήσει προς την ΠΝΟ και να συμβάλλει ώστε να εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από ...


την Κρήτη για τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Ζήτησε επίσης την παρέμβαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των κομμάτων σε κοινό μέτωπο για τη διασφάλιση της μεταφοράς των αγροτικών ευπαθών προϊόντων στις εγχώριες και διεθνείς αγορές .

Ολόκληρη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, κατά την χθεσινή επίσκεψή της στην Περιφέρεια Κρήτης, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη σχετική σύσκεψη για το θέμα, υπό τον Περιφερειάρχη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και δημάρχους:

«Θέλω να κάνω έκκληση στην κ. Παπαρήγα να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ποτέ δυνατόν μια διαμαρτυρία όσο δίκαιη και να είναι, να σκοτώνει , να οδηγεί στην ανεργία όλες τις υπόλοιπες .
Είναι η ώρα που πρέπει να καταλάβουμε, ότι του καθενός το δίκαιο δεν μπορεί να οδηγεί τον άλλο στην απελπισία.
Καλώ όλους τους Κρήτες όλων των κομμάτων να κάνουμε ένα κοινό αγώνα και να διασφαλίσουμε την μεταφορά των προϊόντων των αγροτών μας, στις αγορές που τα χρειάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :