Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η λασπολογία και η στοχοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη …

Οι γκέπμελς της παραπληροφόρησης συνεχίζουν να παραποιούν βάναυσα την αλήθεια για να χτυπήσουν τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Δημοκρατική Συμμαχία. Περιέργως πάντως γιατί ενώ επιμένουν ότι «δεν μπαίνει η ...


Ντόρα στη Βουλή», επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου εξαπάτηση και πλαστογράφηση της αλήθειας για να πολεμήσουν άνανδρα τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Βλέπουμε ότι με μεγάλη ευκολία υιοθετήθηκε από συγκεκριμένα μέσα παραπληροφόρησης η πολανίτιτκη «επιχειρηματολογία» (κυρίως από το vima.gr του Ψυχάρη και διάφορά sites άμεσης διασύνδεσης με το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας).
Στην αρχή επέμεναν ότι «η Ντόρα έβγαλε έξω το εκατομμύριο» (εκατομμύριο φυσικά δεν βγήκε γιατί ήταν ήδη έξω, επενδύσεις σε μετοχές που ρευστοποιήθηκαν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ... Έγκλημα!)
Έπειτα ότι «δεν δήλωσαν η Ντόρα και ο Κούβελος το εκατομμύριο», επίσης αναληθές μια και το εκατομμύριο είναι καθόλα δηλωμένο και δεν έχει δηλωθεί ο αριθμός του λογαριασμού, όπου μεταφέρθηκε το ποσό σε μια τράπεζα του Λονδίνου. Ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα!
Και σήμερα φυσικά γίνεται μεγάλη παραποίηση από τα ελεγχόμενα από τους Πολανίτες κέντρα παραπληροφόρησης, μια και κραυγάζουν υστερικά και με μεγάλους τίτλους … «Στο εισαγγελέα η Ντόρα και ο Κούβελος». Μια υπόθεση κατάπτυστη συνεχίζει να γίνεται αντικείμενο λυσσαλέας χειραγώγησης και γκεμπελισμού! Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. 
Και οι λόγοι τέτοιας συμπεριφοράς είναι φανεροί. Για να χτυπηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη με πρόσχημα την αμέλεια της αναφοράς όχι του ποσού που είναι και το σημαντικό, αλλά του αριθμού ενός λογαριασμού. Όταν ο αριθμός λογαριασμού είναι σταθερός, δεν μεταβάλλεται με τίποτα και είτε τώρα δηλωθεί, είτε τον επόμενο μήνα το ίδιο κάνει!
Η λυσσαλέα όμως αντίδρασή τους, δεν συμβαδίζει με την προπαγάνδα τους για το 2% της Ντόρας ή την Συμμαχία που δεν μπαίνει στη Βουλή. Ξέρουν πολύ καλά ότι η Ντόρα έχει μπει στη Βουλή και γι’ αυτό επιδίδονται σε τέτοια σφοδρή και χυδαία επίθεση λάσπης και χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :