Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με τον περίεργο και μυστήριο κ. Άλεξ Ρόντο ο Φαήλος Κρανιδιώτης! Γιατί σας κάνει εντύπωση;

Ναι είναι αλήθεια και το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Φαήλος ο Επαναστάτης της δραχμής! Για τον μυστηριώδη Άλεξ Ρόντο (παρατηρούμε ότι όλοι στην παρέα του ΓΑΠ και του ΣΑΜΑΝ – Σαμαρά Αντώνη είναι μυστηριώδεις και ύποπτοι!) έγραφε το ΒΗΜΑ του Ψυχάρη: Φίλος και έμπιστος του ...


Πρωθυπουργού, αθόρυβος και άνθρωπος ειδικών αποστολών, κινείται με άνεση είτε στο υπουργείο Εξωτερικών είτε στα Βαλκάνια, στον Καύκασο και στη Μέση Ανατολή (εδώ)
Παρατηρούμε ότι το όνομα του Άλεξ παίζει με του Αρχιεπίσκοπου CIAκωβου και μυν ξεχνάμε ότι μεγάλο πλήθος συνεργατών του Σαμαρά βρέθηκε κατά καιρούς στο πλευρό του Ιάκωβου! Καθόλου περίεργο λοιπόν που ένας στενός συνεργάτης και φίλος του Αντώνη προστρέχει και δίνει νομικές συμβουλές στον Άλεξ ενώ παράλληλα ο Άλεξ έχει διατελέσει σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου της εποχής ΥΠΕΞ, αλλά και της πρωθυπουργικής περιόδου…
Αυτή την περίοδο έχει μαζέψει πολλά στοιχεία για τους "δολοφόνους" του Καραμανλή. Δουλεύει για το κύκλωμα που προετοιμάζει την σωτήρια επιστροφή Καραμανλή! Ξέρει για τα κοντόκανα και τους αγωγούς! Παρατηρούμε ότι με μεγάλη ευκολία μεταπηδά από το ένα στρατόπεδο στο άλλο. Χωρίς κανένα ηθικό και ιδεολογικό φραγμό!
Έχει καταπλήξει κατά καιρούς το πανελλήνιο με δηλώσεις όπως “Πιστεύω πως το Αιγαίο θα μετατραπεί σε μια κοινή τουριστική αγορά” ή «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται στρατό, η Τουρκία όμως χρειάζεται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :