Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κοσμοϊστορική παρέμβαση Χατζηνικολάου. Το έθνος ευγνωμονεί!

Ο Αντώνης σκέφτεται να κάμει τον Χατζηνίκ υπουργό! 
Στον … «Πρόεδρο» απευθύνεται ο Χατζηνικολάου και του δίνει συμβουλές και οδηγίες χρήσεως. Το κείμενο αποτελεί διακήρυξη με πολιτικό, κοινωνικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο. Το κείμενο αποτελεί μνημείο πολανίτικης και ...


οννεδίτικης αφοσίωσης! Μην ξεχνάμε το παρελθόν του Νίκου! Εμφανίζεται βέβαιος για την κυβέρνηση Σαμαρά και αυτή η βεβαιότητα είναι το έναυσμα για τις οδηγίες χρήσεως που δίνει στον "Φίλο Αντώνη"!
Εκεί που έχει πολύ πλάκα ο Νικολάκης είναι στο σημείο που εμφανίζεται βέβαιος για την επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση που θα είναι … η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη! Εδώ δεν έχει καμιά αμφιβολία. Γιατί έτσι λένε οι Δημοσκοπήσεις για τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να είχε παρέμβει Εισαγγελέας μια και δεν τηρούν τη νομιμότητα, ούτε ακολουθούν κανόνες. Κάνουν του κεφαλιού τους για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του κάθε Φίλου Αντώνη και κάθε Χατζηνίκ. Λυπάται μάλιστα ο Νικολάκης που δεν μπορεί να καλύψει η ΔΗΜΑΡ, τη διαφορά, για το χρονικό διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές!

Ποια είναι όμως η κοσμοϊστορική πρόταση Χατζηνίκ; Ζητά από τον Αντώνη να λειτουργήσει «αντισυμβατικά»! Καλά ακούσατε! Να απορρίψει τους συμβατικούς κανόνες δηλαδή! Να γίνει αντικομφορμιστής. Και εξηγείται.
Να κάμει κυβέρνηση 15 υπουργών, όταν μέχρι πριν λίγες μέρες κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση κάποιων υπουργείων και όταν πεινασμένοι πολανίτες δεξιοί είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τα μυστικά κονδύλια, τα υπουργεία και τον ΟΠΑΠ. Εδώ είναι που έχει να πέσει η μεγάλη μάσα … χωρίς αστερίσκους!
Στο μυαλό των πεινασμένων πολανιτών η μάσα έχει γίνει επιστήμη! Άσε που πιστεύουν ότι για καλύτερα αποτελέσματα χρειάζονται «άξιοι έλληνες»! Δεν χρειάζονται μιάσματα!
Ξέρετε γιατί ο Νικολάκης δίνει στον Αντωνάκη τέτοιες συμβουλές; Γιατί ο Αντώνης δεν έχει πάγκο. Τα στελέχη του «δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη»!
Τι λε ρε τιτάνα Νικολάκη; Το ξέρουν αυτά τα στελέχη του Αντώνη, που περιμένουν να αρπάξουν θέσεις;
Δηλαδή απέναντι στο «πολιτικά και ηθικά διάτρητο σήμερα ΠΑΣΟΚ» δεν υπάρχει μια σαπισμένη νεο-δεξιά που έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στην Ακροδεξιά; Πως κρύβεις ρε Νικολάκη τόσο ύπουλα το μεγάλο πρόβλημα του Αντώνη που δεν είναι άλλο από τη νεκρανάσταση της Ακροδεξιάς και της επάρατης Λαϊκής Δεξιάς; Θέλει πολύ τύφλα για να μην βλέπεις τα αυτονόητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :