Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σε φιάσκο κατέληξαν και οι καταγγελίες για το "πόθεν έσχες" του Γ. Δημητρακόπουλου

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δημητρακόπουλος φανερά ενοχλημένος από την στάση της επιτροπής της Βουλής έκανε σήμερα την παρακάτω οργισμένη δήλωση για τις δήθεν κατηγορίες που του προσάπτουν:


Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την δήλωση για το πόθεν έσχες και εμβάσματα στο εξωτερικό θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα.

Πήγα σήμερα στην αρμόδια Διεύθυνση της Βουλής στην οποία και υπέβαλα την δήλωση του πόθεν έσχες, η οποία υπήρξε καθυστερημένη λόγω προσωπικού μου ζητήματος, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια ανελλιπούς κατάθεσης.

Κατέθεσα επίσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αφορούν στα εμβάσματα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο στο οποίο ζούσα οικογενειακώς από το 1994 μέχρι το 2010.

Όπως προκύπτει από τα δικαιολογητικά τα ποσά αυτά αφορούν στην εξόφληση διδάκτρων του σχολείου των τριών από τα πέντε παιδιά μου καθώς και στην εξόφληση λειτουργικών υποχρεώσεων λόγω της εκεί διαμονής μου.

Παράλληλα επισκέφτηκα τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Αργύρη τον οποίο ενημέρωσα για όλα τα παραπάνω ζητήματα. Ο κύριος Αργύρης με διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που κατετέθησαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η δήλωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πράξουν τα απαραίτητα ώστε να αρθεί η οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη μου.

Λυπάμαι όμως ειλικρινά διότι όλο αυτό το διάστημα δεν έλαβα καμία ειδοποίηση από το Υπουργείο Οικονομικών, που είχε όπως προκύπτει από σχετικές ανακοινώσεις τα σχετικά στοιχεία. Αν είχε συμβεί αυτό θα είχα ήδη προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά και δεν θα υπήρχε θέμα εμπλοκής του ονόματος μου.

Γιώργος Δημητρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :