Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο ντούκου πέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ που έφαγαν χθες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν χρεοκοπήσει προ πολλού. Αυτό όμως δεν απασχολεί τα θορυβώδη παπαγαλάκια του διαδικτύου. Η διαφθορά και τα ασύδοτα έξοδα των δύο μεγάλων κομμάτων αφήνει τα παπαγαλάκια αδιάφορα, γιατί από εκεί τρώνε σποράκια! Μόλις τα κόμματα άρπαξαν από ...


κρατικές επιχορηγήσεις 25 εκατομμύρια. 15 το ΠΑΣΟΚ και 10 η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του και εσωκομματικές εκλογές που κοστίζουν και ενισχύθηκε με 5 μυριάκια ευρώ παραπάνω. Παράλληλα πάντως τα δύο κόμματα χρωστάνε το τεράστιο ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ στις Τράπεζες. Και η συμφωνία ήταν να λαμβάνουν οι Τράπεζες τις κρατικές επιχορηγήσεις γιατί αυτές είχαν μπει εγγύηση για τα δάνεια που έπαιρναν και έτρωγαν, χωρίς κανένα έλεγχο. Ούτε τις τραπεζικές τους υποχρεώσεις είναι ικανά τα δύο κόμματα του βρώμικου συστήματος να τηρήσουν. Και ζητάμε έπειτα από τα δύο αυτά κόμματα να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους. Επιβεβαιωμένη η καταστροφή! 
Ποιος όμως ασχολείται με το ακανθώδες αυτό σκάνδαλο; Κανένας! Και η εξήγηση είναι απλή. Γιατί το σύστημα των διεφθαρμένων ΜΜΕ, βλέπει τα μυριάκια σαν ξερολούκουμο. Ως γνωστόν επίσης κόρακας, κόρακα, μάτι δεν βγάζει. Όλοι μαζί τα τρώνε!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χρυσοστομε. Οι μαλακές οι φορολογουμενοι ναι καλα...