Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η σοσιαλιστική μας σχιζοφρένεια: O Παπανδρέου περιμένει να δικαιωθεί ιστορικά

«Δίνουμε μάχη να σώσουμε τον πολίτη και τα κοινωνικά του δικαιώματα από την πλήρη εξαφάνιση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας ότι ζει σε άλλη χώρα. Χωρίς ίχνος ...


αυτοκριτικής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πόσο "αγωνιστής" είναι και πόσα "Οχι" είπε ο ίδιος και η κυβέρνηση του.

Αμετανόητος, προκλητικός και εκτός τόπου και χρόνου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ισχυρίστηκε ότι έχει δικαιωθεί σε όλα και ότι περιμένει να δικαιωθεί και ιστορικά!!!!

Ο αποτυχημένος Παπανδρέου στην ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε επίσης την πικρία του και το παράπονό του λέγοντας: "Ως Πρωθυπουργός σήκωσα έναν σταυρό, επί δύο χρόνια, που δεν μου αναλογούσε. Το πλήρωσα σκληρά, έχασα φιλίες, με έβρισαν και με απείλησαν με Γουδί , με είπαν προδότη.

Τα αγνόησα όλα αυτά γιατί ξέρω ότι έχουμε δίκιο. Γιατί ξέρω να πολεμώ απέναντι στους πραγματικούς εχθρούς.Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης τζογάρουν για να κερδίσουν λίγες μονάδες τηλεθέασης. Ο κάθε τυχάρπαστος παίρνει ένα μικρόφωνο και λέει ότι θέλει.

Οι πολίτες ρωτούν πόσο ακόμα να αντέξουμε, δεν αντέχουμε άλλο. Και εγώ τους απαντώ; πρέπει να αντέξουμε. Είναι το καθήκον μας."

Πάρτε μια μικρή γεύση απ΄ τις ατάκες του, αλλού ντ' αλλού, Παπανδρέου:

- Το κακό έγινε πριν από το 2010. Πίστεψα ότι δεν θα χρειαστούν άλλες θυσίες. Πηγαίναμε καλά μέχρι το Μάρτιο του 2010. Υπονομευτήκαμε.

- Τώρα είναι η ώρα της υπευθυνότητας για όλους μας. Η συνταγή του μνημονίου δεν είναι σωστή ή λάθος. Είναι η μόνη αυτή την ώρα.

-Δεν δέχομαι αντί να κατηγορούνται οι πραγματικοί 'έμπρηστές' της Ελλάδας, να κατηγορούμαστε εμείς.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

"Πίστεψα ότι δεν θα χρειαστούν άλλες θυσίες."

ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΣΕΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?? ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ??