Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν είναι έτοιμο να φερθεί υπεύθυνα. Και οι Ευρωπαίοι το ξέρουν.

Η συμπεριφορά των Ελλήνων στα μάτια των Ευρωπαίων ομολόγων μας είναι η χειρότερη. Φερόμαστε αναξιόπιστα και ανεύθυνα. 
Οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και μεγάλο τμήμα του ...


ελληνικού λαού δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αλήθεια κατάματα και νομίζουν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε … το πάρτι! 
Δεν είναι όμως έτσι. Οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν με ποιους έχουν να κάνουν. Δεν γίνεται να συμμορφωθούμε σε λίγους μήνες. Και το ξέρουν. 
Γι’ αυτό και αμφιβάλουν συνεχώς για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών μας και την ειλικρίνειά μας. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει να έζησε στο προχθεσινό eurogroup τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του. Πλήρως απομονωμένος και στη γωνία της ευρωπαϊκής οικογένειας. 
Η Ελλάδα κινδυνεύει νε βρεθεί μόνη κι’ έρημη, σ’ ένα κόσμο που διέρχεται μια τεράστια οικονομική κρίση, αρνούμενη οποιαδήποτε βοήθεια επειδή στη χώρα έχουν επικρατήσει οι "καθηγητές" Μπαρουφάκηδες και οι "ελληναράδες" Καζάκηδες, που με αστεία επιχειρήματα καλούν τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί την οικονομική χρεοκοπία του και να αρνηθεί οποιαδήποτε ευρωπαϊκή βοήθεια. 
Δυστυχώς, οι κήρυκες των συμφερόντων που έχουν επενδύσει στην δραχμική χρεοκοπία της Ελλάδας έχουν αποκτήσει κοινό σε ευρεία τμήματα του ελληνικού λαού. 
Ο ελληνικός λαός πολλές φορές τους έχει ακούσει και πάντοτε οδηγείται σε «Μικρασιατικές» Καταστροφές. 
Ακόμη και τότε θα μας φταίνε οι κακοί Ευρωπαίοι που δεν βοήθησαν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τα φίδια που εξέθρεψε η ελληνική χρεοκοπία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :