Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους κάποιος τάψελλε χοντρά στους τρελο- τσίπρες !

Ο Λαφαζάνης του Τσίπρα αντέδρασε επί της διαδικασίας στην ψήφιση της σύμβασης και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ...


πραξικόπημα ...! Συνήθης πρακτική του  συγκεκριμένου Συριζαίου!
Αλλά αυτή τη φορά δεν του το χάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Τα είπε όλα. Επιτέλους. Γειά στο στόμα του!

Ακούστε:

Δεύτερη παρεμβάση στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής by Evaggelos Venizelos

Απομαγνητοφώνηση του συγκεκριμένου κειμένου:
>>>Είναι υποκριτική η άποψη αυτή. Πείτε: «Διαφωνώ. Δεν θέλω το πρόγραμμα. Διαφωνώ επί της ουσίας, δεν θέλω η Ελλάδα να πάρει τα λεφτά, δεν θέλω τη λύση του PSI, δεν θέλω την απόφαση του Οκτωβρίου. Θέλω η Ελλάδα να οδηγηθεί στην πτώχευση, στη δραχμή». Μη λέτε: «Έχω αντίρρηση για την εφαρμογή μιας διαδικασίας», που την προβλέπει ρητά το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής».

Αποτελεί θράσος κοινοβουλευτικό κ. Λαφαζάνη, θράσος και ύβρη, το να μιλάτε για πραξικόπημα, επειδή η Κυβέρνηση ευρυτάτης πλειοψηφίας εισηγείται τον χαρακτηρισμό ενός νομοσχεδίου ως κατεπείγοντος κατ’ εφαρμογή του Συντάγματος.

Θα ζητήσετε συγνώμη γι’ αυτή την ύβρη τη θεσμική! Είστε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας της δραχμής, της Ελλάδας της φτώχειας, της Ελλάδας της ταπείνωσης. Εσείς προσωπικά! Και άλλοι, όμοιοι με εσάς. Να πείτε στον ελληνικό λαό τι μοίρα του επιφυλάσσουν οι πολιτικές σας προτάσεις. Δεν κάνετε Συνδικαλισμό εδώ! Εδώ γράφουμε τη μοίρα της χώρας και δεν θα κρυφτείτε πίσω από διαδικαστικά τερτίπια, ευτελούς χαρακτήρα.

Το νομοσχέδιο είναι κατεπείγον γιατί είναι υπαρξιακό. Εάν έχετε άλλη πρόταση για το μέλλον και τη μοίρα του τόπου, θα την πείτε επί της ουσίας, ανοιχτά, εν γνώσει των συνεπειών του νόμου και όχι επικαλούμενοι απαράδεκτα επιχειρήματα θεσμικώς υβριστικά.

Ευτυχώς δεν ασκείτε εξουσία. Ευτυχώς! Διότι αν η νοοτροπία σας περιβληθεί με το κύρος της εξουσίας, θα μας κλείσετε φυλακή. Υπάρχει μείζον προσωπικό θέμα; Μείζον θεσμικό θέμα υπάρχει. Θα ζητήσετε συγνώμη γι’ αυτό που είπατε περί πραξικοπήματος. Συγνώμη! Τελείωσε η πλάκα! Παίζουμε τη μοίρα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :