Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Θα μπει στην επόμενη Βουλή ο Καρατζαφέρης;

Σχέδιο διάλυσης του ΛΑΟΣ βρίσκεται σε εξέλιξη,
από το σαμαρικό επιτελείο
Με την έξοδο μεγάλου πλήθους στελεχών από το ΛΑΟΣ κινδυνεύει ο Καρατζαφέρης να βρεθεί εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές.
Δυστυχώς για το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο Βορίδης είχε ολόκληρο μηχανισμό στο εσωτερικό του κόμματος.
Τον μηχανισμό της ΕΠΕΝ που είχε ...

ενσωματωθεί στο ΛΑΟΣ με τον Βορίδη και αποτελούσε τον σκληρό πυρήνα των οπαδών, που ακούγαμε να φωνάζουν: "Σεισμός - Σεισμός έρχεται ο Λαός".
Η προσχώρηση των Βορίδη – Γεωργιάδη στη ΝΔ του Σαμαρά ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο Γεωργιάδης έχει διατελέσει στέλεχος της ΠΟΛΑΝ, δηλαδή υπήρχαν σημεία επαφής και ο Βορίδης ήταν αντικείμενο του πόθου για τους πολανίτες της ΝΔ εδώ και δύο χρόνια. 
Ήταν χαρακτηριστική η έκφραση των «πρακτόρων» και των παπαγάλων της Συγγρού: «Μόνο ο Βορίδης αξίζει εκεί μέσα»
Στις εσωκομματικές μάλιστα εκλογές της ΝΔ τα γραφεία τους είχαν ταχθεί παρασκηνιακά υπέρ του Σαμαρά, ενώ διέρρεαν το αντίθετο. Το έχει ήδη παραδεχτεί δημόσια ο Άδωνης.

Με την κίνηση αυτή η Νέα Δημοκρατία δείχνει τις προθέσεις της έναντι του Καρατζαφέρη. Η πίεση αυτή θα αυξηθεί περισσότερο, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, στο όνομα της … κεντροδεξιάς, μια επικίνδυνη στρατηγική που υποτίθεται ευνοεί τα «αυτοδύναμα» σχέδια του σαμαρικού επιτελείου ...

Η σκληροπυρηνική μάλιστα φυσιογνωμία των περισσότερων ανοιξιάτικων στελεχών υποτίθεται ότι ευνοεί τέτοιου είδους σχέδια και επιθέσεις! Βιάζονται μάλιστα να απαλλαγούν από την παρουσία του Γιώργαρου και την μετεκλογική ανάγκη να συνεργαστούν μαζί του …

Δεν υπάρχουν σχόλια :