Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι 10 «κόκκινες» κωλοτούμπες του Αντώνη Κομανέτση !

Πάνω από δύο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του έθεταν κόκκινες γραμμές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 
Χωρίς σχέδιο και χωρίς εναλλακτικές προτάσεις. Μόνο άρνηση! 
Με αποτέλεσμα ο Σαμαράς να απομονωθεί σε ευρωπαϊκό και ...


εθνικό επίπεδο. Με την βοήθεια συγκεκριμένων κέντρων διαπλοκής και δεξιών μέσων ενημέρωσης γίνονταν προσπάθεια η αποτυχημένη αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας να περνά στα μαλακά και απαρατήρητη!
Σήμερα επικρατεί σύγχυση και απογοήτευση στον χώρο της Γνήσιας Δεξιάς μια και ο Αρχηγός Αντώνης έχει τρελάνει κόσμο με τις απίστευτες κωλοτούμπες του.
Τα δεξιά βέβαια μέσα ενημέρωσης δεν είδαν ποτέ τις κωλοτούμπες και συνεχίζουν να λανσάρουν τον Αντώνη ως Σωτήρα και μοναδικό Αρχηγό που «ευτυχώς» παλεύει για τον εργάτη, τον αγρότη και το Έθνος ολόκληρο!

Η μεγάλη κωλοτούμπα έγινε στη Μασσαλία (7-8 Δεκεμβρίου 2011) όταν ο Αρχηγός τα βρήκε με αυτό που οι φανατικοί οπαδοί του αποκαλούσαν 4ο Ράιχ, τους Γαλλογερμανούς δανειστές μας. Η παρουσία του Αντώνη στην Μασσαλία ήταν εφιάλτης για τους «επαναστάτες» της Λαϊκής Δεξιάς, που δεν έχουν ακόμη αφομοιώσει τον «εξευρωπαϊσμό» του Ηγέτη!
Οι «κόκκινες» κωλοτούμπες υπερβαίνουν τις 20 αλλά εδώ αναφερόμαστε σε αυτές γενικά και ονομαστικά. Φυσικά θα επανέλθουμε, αναλυτικότερα:

  1. «Όχι στο μνημόνιο» : ένα επιχείρημα που κατέπεσε θεωρητικά στο «Ζάππειο ΙΙ»(12 Μαΐου 2011), πρακτικά στις 12 Φεβρουαρίου με την ψήφισή της … «νέας δανειακής σύμβασης» στο Κοινοβούλιο. Το «Ζάππειο 2» ήταν η πρώτη μετάλλαξη του Αντώνη, ο οποίος τότε ζήτησε «ένα άλλο μνημόνιο», μέσω της «επικαιροποίησης» και της «επανεκκίνησης»! Λίγες μέρες μετά το «Ζάππειο 2», στις 25 Μαΐου 2011, η Τρόικα επισκέφθηκε τον Αντώνη στην Συγγρού και απέρριψε ολοκληρωτικά τα «Ζάππεια». Του τα έτριψαν στη μούρη. Οι μάγοι της Συγγρού δεν ήξεραν που να κρυφτούν! 
  2. «Επαναδιαπραγμάτευση» : ένα Colpo Grosso της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν hit στα ακροδεξιά ιστολόγια και έγινε λάβαρο της Λαϊκής Δεξιάς. Θα λέγαμε πολύ επιτυχημένη «καμπάνια» της Δεξιάς. Έδεσε με το «Όχι στο Μνημόνιο» και έδινε την εντύπωση ότι ο Σαμαράς πράγματι είχε επιχειρήματα που θα έπειθαν τους Ευρωπαίους να … «αλλάξουν γνώμη», μίγμα και συνταγή! 
  3. «Τροποποίηση», ήταν η κωλοτούμπα της «Επαναδιαπραγμάτευσης»! Όταν οι Ευρωπαίοι και η Τρόικα έκοψαν τον τσαμπουκά του Αντώνη ανακαλύφθηκε η ηλίθια «τροποποίηση» . Άλλη μια αποτυχημένη επιλογή!
  4.  «ΟΧΙ στην συγκυβέρνηση» : Αρχές του Δεκέμβρη και ο Μεγάλος Ηγέτης Τιμονιέρης ήταν κάθετος! Απέρριπτε κάθε ενδεχόμενο «συγκυβέρνησης» και «συναίνεσης στο λάθος»! Τελικά συμμετείχαν στην συγκυβέρνηση με «έξυπνα» και πάλι λεκτικά τερτίπια «ειδικού σκοπού και έργου», μια και ο Αντώνης «δεν δίνει συγχωροχάρτια». Όλοι θα πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει! …Θεός ο Αντώνης! 
  5. Δεν θα συμμετείχαν στην συγκυβέρνηση κομματικά στελέχη! Φυσικά και συμμετέχουν. 
  6. «ΟΧΙ στα νέα μέτρα». «ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο»: επιχειρήματα που αντικατέστησαν τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησε το σαμαρικό «ΝΑΙ στο Μνημόνιο». Δυστυχώς δεν ισοσκέλισαν την κωλοτούμπα. Ο Αντώνης δεν ήξερε πώς να επιβάλλει τις απόψεις του στους δανειστές μας και δεν ήξερε πώς να κάμει «επαναδιαπραγμάτευση» στην Μέρκελ και τον Σαρκοζί. 
  7.  "Δεν ψηφίζω τον Προϋπολογισμό του 2012": τον ψήφισε αλλά η ψήφος του Αντώνη, όπως και η συμμετοχή στην Συγκυβέρνηση ήταν … συμβολική! Να σας υπενθυμίσουμε ότι στον Προϋπολογισμό συμπεριλαμβάνονταν και νέα μέτρα και έκτακτες εισφορές. 
  8. «ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ»: μια από τις αγαπημένες εμμονές του Αντώνη Σαμαρά. Ήταν η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι έχει να κάμει με κάποιον επικίνδυνο πολιτικό, που προσπαθούσαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι καναλάρχες να επιβάλλουν ως «μόνη λύση»! Ήταν η επική εποχή όπου ο Αντώνης «δεν άλλαζε πουκάμισα», «κρατούσε το λόγο του», «ο λόγος του ήταν συμβόλαιο» … Την ίδια εποχή ο ελληνικός λαός κρατούσε την …αναπνοή του! 
  9. «Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου»: (αρχικά έλεγε στις 6 Δεκεμβρίου) ήταν η «βαλβίδα ασφαλείας» στην ιδεολογία του Αντώνη. Άλλη μια υστερική εμμονή που κατέπεσε! Εκλογές τελικά δεν έγιναν στις 19 Φλεβάρη και η Ελλάδα … δεν έσκασε! 
  10. «Δεν θα πειράξω τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους», «θα καταργήσω τα χαράτσια»: «μεγάλες» κόκκινες γραμμές του Αντώνη, που τις πήρε ο χείμαρρος του «Μνημονίου 1» που έγινε το ποτάμι του «Μνημονίου 2»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :