Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Στα κάγκελα οι σκληροπυρηνικοί της ΝΔ. … Μετάνιωσαν που ψήφισαν τον Σαμαρά!

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι σκληροπυρηνικοί, ακροδεξιοί, αντιμνημονιακοί και λοιποί «επαναστάτες» της ΝΔ, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, τους πρόδωσε όπως οι ίδιοι λένε!
Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «παραδόθηκε» στο 4ο Ράιχ και συμβιβάστηκε με ...



τον «Ευρωπαϊκό Άξονα»!
Όλοι αυτοί είχαν πειστεί ότι ο Αντώνης θα κυβερνούσε με μια μεγάλη πατριωτική κυβέρνηση που θα είχε «εθνικό – σωτήριο» χαρακτήρα, θα έδιωχνε τους Γαλλογερμανούς κατακτητές από την χώρα μας και θα ξεκινούσε μια μεγάλη εθνεγερτική πορεία προς την αναγέννηση του ελληνικού έθνους.
Όλοι οι προδότες θα οδηγούνταν στο Γουδί και οι γνήσιοι δεξιοί θα έπαιζαν ταμπούρλα όποτε θα έκοβε η λαιμητόμος τον λαιμό του κάθε "προδότη" και του κάθε "προσκυνημένου"!
Τι γράφτηκε αυτές της μέρες από πρώην διαδικτυακούς υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, δε λέγεται! Αφήστε τα σχόλια που γράφτηκαν εναντίον της Νέας ΠΟΛΑΝ και της νέας προδοσίας.
Είναι φανερό ότι η ΝΔ έχει διασπαστεί σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Την ευθύνη για αυτή την διάσπαση φέρει αποκλειστικά ο Σαμαράς και το επιτελείο του με τις κουτοπόνηρες επιλογές κατά του Μνημονίου για πρόσκαιρα επικοινωνιακά και δημοσκοπικά οφέλη!
Τώρα πληρώνουν το τίμημα με νέα διάσπαση και στιγματισμό της ΝΔ ως ανεύθυνη και αναξιόπιστη πολιτική δύναμη. 


Σχετικά:
Πόσο μεγάλο λάθος κάναμε την 29η Νοεμβρίου 2009!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δηλαδή τί ήθελαν αυτοί οι φασίστες της ΝΔ;
Κανένα Χίτλερ να πάρει τη Νέα Δημοκρατία;
Μάλλον σύμφωνα με τα γραφόμενά τους!