Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τι σημαίνει πτώχευση…..- Δείτε το Βίντεο - Προς τους “ΜΑΓΚΕΣ” της Πτώχευσης και τους Μπαρουφάκηδες !


Ignorance is bliss. Αρκετοί Έλληνες υποστηρίζουν την στάση πληρωμών. Άλλοι από ιδεολογική άποψη, άλλοι για να έρθουν στην εξουσία, κάποιοι για χ-ψ λόγο. Οι συνέπειες του μνημονίου είναι γνωστές. Καταστρέφει την ευκαιρία για το ...


πελατειακό κράτος και το μοντέλο που ακολούθησε (με μεγάλη χαρά) η Ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες με οδηγό τους 100% άχρηστους πολιτικούς αρνούνται τις συνέπεειες των τελευταίων 30 ετών.

Ο άλλος δρόμος της στάσης πληρωμών δυστυχώς είναι άγνωστος. Κανένας Έλληνας δεν έχει ζήσει πτώχευση. Ο κύριος στο βίντεο όμως έζησε. Έζησε την πτώχευση της Πολωνίας (της Κουμμουνιστικής τότε Πολωνίας των φίλων του ΠΑΜΕ). Το χαρτί της πτώχευσης το κουνάνε αρκετοί χωρίς να ξέρουν τις συνέπειες. Η πτώχευση είναι ένα τρομακτικό γεγονός που θα καταστρέψει την χώρα.

Φυσικά οι “αντιμνημονιακοί” και οι “δραχμολάγνοι” δεν λογαριάζουν τις συνέπειες είτε αδιαφορούν για αυτές ή τις επιθυμούν. Το μνημόνιο θα επιφέρει αρκετά χτυπήματα στην Ελληνική κοινωνία με την δομή της, αλλά είναι αναγκαία. Λοιπόν κύριοι της χρεωκοπίας δείτε το βίντεο, πραγματικά δείτε το, ακούστε το και παρακαλώ απαντήστε με επιχειρήματα και αριθμούς Γιατί η κατάσταση που περιγράφει είναι καλύτερη και προτιμότερη από το μνημόνιο.

Ή μήπως και αυτός είναι μέλος των διεθνών συνομοτών. Μήπως η κατάσταση που περιγράφει είναι ψεύτική? Μήπως δεν τα έζησε αυτά? Ή μήπως αυτή είναι η αλήθεια της χρεωκοπίας? Παρακαλώ απαντήστε παρακάτω, παραθέστε στοιχεία και απόψεις.

Stefanos Konsta // wiredandready.net//

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΑΙΔΙΑ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΠΟΤΕ