Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στο Επικρατείας της ΝΔ ο Στέλιος Παπαθεμελής

Φαίνεται πως τα καλά λόγια, τα δημοσίως εκφρασμένα, του κ. Παπαθεμελή για τον Αρχηγό της διευρυμένης ΠΟΛ.ΑΝ. έπιασαν τόπο. Δεν υπάρχουν ιδεολογικές αποκλίσεις όταν υπάρχει συμφωνία για σύγχρονα και σοβαρά θέματα πολιτικής τριβής, όπως το ...


όνομα των Σκοπίων.

Δεν υπάρχει διαφορετικότητα πολιτικών πεποιθήσεων, όταν οι ένα βήμα πριν την συνταξιοδότησή τους παλαίμαχοι πολιτικοί μιλούν στάζοντας μέλια για τον εκφραστή ενός νέου πανεθνικού οράματος που ξεκινά από το Τεπελένι και φθάνει μέχρι τα σύνορα της Παλιάς Ελλάδας.

Στη νέα ΝΔ χωρούν μόνο όσοι ευλογούν τον πρόεδρό της και αποκλείονται όσοι αφιέρωσαν μια ζωή υπηρετώντας τις “αρχές και τις αξίες” του καραμαβερμητσοτακισμού κι απλά εκφράζουν αμετανοήτως τις διαφωνίες τους με κάποιες σαμαρικές τοποθετήσεις.

Στη Συντηρητική Παράταξη οι στενοί φίλοι του παλιού αποστάτη, την έχουν ψωνίσει ήδη που το κόμμα τους είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις (έστω και με 20%) και έτσι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο το όποιο πολιτικό μήνυμα σοβαρότητας θα πρέπει να εκπέμψουν για να τους εμπιστευθούν άλλοι τόσοι χρειαζούμενοι. Προτιμούν να προσελκύσουν ότι έχει εναπομείνει από εύκολα ψηφαλάκια με μεθόδους άκρατου λαϊκισμού.

Η ιστορική συνέχεια της Παράταξης είναι λεπτό γράμμα και αχρείαστο σε εποχές φτώχειας. Το μπαστάρδεμα πια είναι αυτοσκοπός.

Δεδομένων των παραπάνω, δεν είναι άξια περαιτέρω σχολιασμού η μεταγραφή του αγαπητού κ. Παπαθεμέλη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της μεταβερώφειας φατρίας.

Υπάρχει χώρος για όλους, έστω κι αν τους χωρίζει χάσμα πολιτικό με την αρχική Διακύρηξη της ΝΔ. Γι᾽ αυτό, θα ήταν αδικία να μείνει στην απέξω ο αρχηγός της νεολαίας της Δημοκρατικής Αναγέννησης του κ. Παπαθεμελή, Αλέξανδρος Aρβανιτάκης, που πουλά κομματική εκδούλευση στο γραφείο του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη (ενός νεόκοπου νεοδημοκράτη) κι έτσι κέρδισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔούλας στη Β’ Αθηνών.

Αυτή είναι η ΝΔ των άριστων κι όχι των αρεστών. Αυτός είναι ο δρόμος της δημοκρατικής αναγέννησής της.

Καλή μας χρονιά συντρόφια…

Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη


Δεν υπάρχουν σχόλια :