Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Παπανδρέου – Σαμαράς υποσκάπτουν από την πρώτη στιγμή την συγκυβέρνηση

Από την πρώτη στιγμή Παπανδρέου και Σαμαράς, συνεταιρικά, υποσκάπτουν την κυβέρνηση και συγκυβέρνηση Παπαδήμου. 
Το μόνο που θέλουν είναι «να πάρουμε τα λεφτά» (ρόλο που ανέλαβε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος) και μετά να συνεχιστεί η μεταπολιτευτική τραμπάλα του δικομματισμού.
Να κοροϊδέψουμε δηλαδή για άλλη μια φορά τους 


Ευρωπαίους, λες και αυτοί τρώνε κουτόχορτο. 
Παπανδρέου και Σαμαράς, εξαρχής δεν ήθελαν πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Προτιμούσαν κάποιον όπως ο Κακλαμάνης και ο Πετσάλνικος! Μαριονέτες! 
Τώρα που τους κατσικώθηκε ο Παπαδήμος, κάνουν τα πάντα για να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αφού πρώτα τους παραδώσει γεμάτα τα ταμεία, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το δικομματικό πάρτι!
Από την πλευρά του ο Παπανδρέου βλέπει ότι για να συνεχιστεί η μεταπολιτευτική τραμπάλα πρέπει να παραμείνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Κάνει πως δεν ακούει τις φωνές διαμαρτυρίας των στελεχών του κόμματός τοπυ. Θα ησυχάσει μόνο αν "παραδώσει" στον φίλο του Αντώνη. 
Όσο για τον Σαμαρά μας κοροϊδεύει κανονικά. Θέλει να πιστέψουμε ότι συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που δεν στηρίζει και έβαλε υπουργούς στην συγκυβέρνηση, χωρίς να μετέχουν, απλά συμμετέχουν συμβολικά. Στην κυβέρνηση μετέχουν χωρίς να συγκυβερνούν! Κυβερνούν κάνοντας αντιπολίτευση!
Κατάσταση μπάχαλο και διάλυσης. Παπανδρέου και Σαμαράς συνεχίζουν να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της! Το μέλλον των πολιτών με τέτοια παιχνίδια είναι μαύρο και άραχνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :