Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η «Ομάδα των 5» ξεκίνησε πόλεμο εναντίον κεντροδεξιών και φιλελεύθερων στη Νέα Δημοκρατία

Έχει γίνει μόδα στη Νέα Δημοκρατία η ταμπέλα της «λαϊκοδεξιάς»! Ο κ. Τζαβάρας μάλιστα αναλαμβάνει δράση και εναντίον του φιλελευθερισμού που κουτοπόνηρα έχει βαφτιστεί από τους σωματοφύλακες του Σαμαρά … «νεοφιλελευθερισμός»!
Έτσι είπανε οι όψιμοι Λαϊκοδεξιοί της ΝΔ, που ζήλεψαν τη δόξα των Φαήλων και των Χρύσανθων να 


δημιουργήσουν "εκλεκτή" ομάδα εντός της ΝΔ, εναντίον των … «νεοφιλελεύθερων»! 
Η «ομάδα των 5» αποτελείται από τους . Κώστα Μαρκόπουλο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Τζαβάρα, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μαρία Κόλλια. 
Αυτοί δημιούργησαν ένα πιο σοβαρό υποτίθεται πολιτικό πόλο έλξης  εναντίον των εχθρών της Λαϊκής, καθαρής και γνήσιας δεξιάς. Οι Φαήλοι είναι λίγο γραφικοί και αστείοι. Γιατί να παίρνουν τους ψήφους από τα λαϊκοδεξιά οι χθεσινοί;
Έχουν σκοπό να αποτελέσουν το άτυπο "ανάχωμα" σε παρεμβάσεις των πιο μετριοπαθών στελεχών της ΝΔ. 
Η ομάδα υποτίθεται συνεστήθη από πρωτοβουλία των άτυπων μελών της, ενώ εμείς ξέρουμε ότι έχει τις ευλογίες της Συγγρού και του ίδιου του Αντώνη. 
\Η πρώτη διαρροή προμηνύει πόλεμο: 
«Οι νεοφιλελεύθεροι και οι κάθε λογής ''πρόθυμοι'' θα παίρνουν την απάντηση τους από την ομάδα αυτήν κάθε φορά που θέτουν δημοσίως κάποιο ζήτημα»

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σαν τους FAB 5 είναι οι 5 νεολαικιστες νεοδεξιοι της ΝΝΔ. Άμα αυτοί θεωρούνται ινδάλματα για τους λαικοδεξιους τότε Θα ρίξουμε πολλά γέλια...

Ανώνυμος είπε...

giuleka kie se nomiza pio sowaro ....aku me ...markopulo ...wre......