Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ποιους διέγραψε ο πρωθυπουργός από το twitter του;

Σε… εκκαθάριση του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο twitter, προχώρησε ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο Λουκάς Παπαδήμος έχει διαφορετικές προτιμήσεις από αυτές του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου, αφού πολλούς από αυτούς που ακολουθούσαν τον



κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπαδήμος τους έκανε unfollow.

Συγκεκριμένα, διέγραψε τους Σταύρο Λαμπρινίδη (@SJLambri nidis) και Α. Τόλκα (@atolkas), που έμειναν εκτός κυβέρνησης, καθώς και τους: Ε. Βενιζέλο (@EVenizelos), Θ. Πάγκαλος (@tpangalos), Μ. Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis), Α. Διαμαντοπούλου (@adiamantopoulou), Α. Λοβέρδος (εις διπλούν ως @a_loverdos και @aloverdos), Χ. Παπουτσή (@Ch_Papoutsis), Γ. Παπακωνσταντίνου (@gpapak), καθώς και τους πρώην υφυπουργούς Α. Νταλάρα (@anna dalara) και Γ. Πανάρετο (@J_Panaretos).

Αυτοί που τη γλίτωσαν είναι η Μ. Δαμανάκη (@damanaki) και ο Σπ. Βούγιας (@vougias), που εξακολούθησαν να φιγουράρουν στη λίστα με τους λίγους και εκλεκτού ήτοι τους: Χ. Βαν Ρομπάι (@euHvR), πρωθυπουργούς Ισραήλ (@IsraeliPM) και Μ. Βρετανίας (@Number10gov), το Κρεμλίνο (@KremlinRussia_Ε), τον Λευκό Οίκο (@whitehou se) κ.ά.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

την Ντόρα δεν την είχε follower?