Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στη Saturn Συγγρού λένε την υπογραφή «ευθύνη»! Μέχρι πρότινος ήταν "προδοσία".

Οι Ευρωπαίοι θα ήθελαν ένα κείμενο υπογεγραμμένο και από τους τρεις αρχηγούς κομμάτων. Ο Αντώνης σε συνεννόηση με τον Παπαδήμο, τους πρόλαβε. Έστειλε μόνος του επιστολή για να φανεί ότι είναι καλύτερο παιδάκι και έχει μεγαλύτερο πατριωτισμό από τον Παπανδρέου και τον Καρατζαφέρη. Σκεφτείτε να του πούνε οι


Ευρωπαίοι, τώρα να υπογράψει ένα κοινό κείμενο με τους άλλους. Μάλλον δεν θα το κάνουν γιατί έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από τα παιχνιδάκια των «Πολιτικών Φίλων».
Ήδη έχουν αρχίσει πάντως να διαδίδουν τα παπαγαλάκια ότι έβαλε στις πλάτες του την Ελλάδα ο Σαμαράς και αποδέχτηκε τις έγγραφες δεσμεύσεις!
Η Ελλάδα οδηγούνταν σε νέα εθνική καταστροφή και αυτοί έκαναν παιχνίδια και οδηγούσαν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή, όπως πολύ καλά υπενθύμισε ο Σωτήρης Χατζηγάκης: 
«Παιχνιδάκια με “δημοψηφίσματα” και “δεν υπογράφω” καταρρακώνουν την αξιοπιστία της Ελλάδας», ανέφερε και στοχεύοντας ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ πρόσθεσε: «Οι δήθεν “ανένδοτοι” αγώνες μάς έχουν στοιχίσει στο παρελθόν εθνικές καταστροφές, όπως στο “Σκοπιανό”».

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πόση χολή ρε υπαλληλάκε της Ντόρας έχεις για τον Σαμαρά.
Καλά, ξεφτίλας είναι ο Αντωνάκης, δεν τον γαμάμε, αλλά εσύ και οι υπόλοιποι στόκοι της Μητσοτάκαινας, είστε ό,τι πιό εμετικό έχει φτιάξει η μητέρα φύση. Αν πέσεις μέσα σε ένα βόθρο, θα αναγουλιάσουν τα σκατά, από το βόθρο του μυαλού σου.
Πόσο πιό ξεφτίλας μπορείς να γίνεις, για να βγάλεις το άχτι σου για μια πολιτική ήττα;
Αφού η Ντόρα είναι τελειωμένη. Δεν ασχολείται κανείς μαζί της και θα τελειώσει οριστικά, όπως και όλο το Μητσοτακέικο.
Εσύ κοίτα, να μη γλείφεις τον Αντωνάκη, αύριο, που θα πεθάνει ο Μητσοτάκης και θα αποσυρθεί η ανύπαρκτη από την πολιτική, για κανένα κοκαλάκι.
Γιατί λέσια και λιγούρια σαν εσένα, έτσι λειτουργούν.

Unknown είπε...

Ε χέσε μας!
Αυτό θα κάνουμε;
copy- paste;