Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ένα μάτσο μπούρδες στο non paper που κυκλοφόρησε η ΝΔ για τα δυο χρόνια του Αντώνη!


"Πανηγυρικό" non paper κυκλοφόρησε η ΝΔ για να υπενθυμίσει στο πανελλήνιο τα δύο χρόνια του Αντώνη στην ηγεσία της ΝΔ. Το ύφος βέβαια είναι γκαιμπελίστικο και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. 
Η Νέα Δημοκρατία αλιεύει ψήφους και στην άκρα δεξιά, μια και στο κέντρο θα έχει τεράστιο πρόβλημα με όλους αυτούς τους εθνοψυχωτικούς υπερπατριώτες που έχει μαζέψει ο Σαμαράς στην Συγγρού.
Το κείμενο είναι μνημείο ανακρίβειας και παραπληροφόρησης, αντιπροσωπευτικό της 


ανασφάλειας και της σύγχυσης που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ. Ας δούμε ορισμένα σημεία:

  1. «Σε αυτά τα δύο χρόνια υπό τη νέα ηγεσία για πρώτη φορά στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία, κόμμα που είχε χάσει τις εκλογές με 10,5 μονάδες διαφορά, κατάφερε σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών να αντιστρέψει το εκλογικό κλίμα και να προηγείται στις δημοσκοπήσεις με διαφορά μεγαλύτερη των 10 μονάδων» : Στη Νέα Δημοκρατία αυτοϊκανοποιούνται με την πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και δεν βλέπουν ότι και οι ίδιοι βρίσκονται πολύ πιο κάτω από τα ιστορικά χαμηλά της ΝΔ. έπειτα όλοι ξέρουμε ότι οι «περίφημες» δημοσκοπήσεις ψήνονται και στήνονται κατά τα συμφέροντα των παραγγελιοδόχων τους. Ας δουν πιο προσεκτικά πως προέβλεψαν τα τελευταία χρόνια το μέλλον μας οι δημοσκόποι. Έπεσαν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έξω και δικαιολογούσαν την αποτυχία τους είτε με τους «αναποφάσιστους», είτε με τις εκπληκτικές «μετακινήσεις της τελευταίας εβδομάδας»!
  2. «Στα δύο αυτά χρόνια οι θεσμοί του κόμματος έγιναν περισσότερο δημοκρατικοί»: αυτό είναι μήνυμα προς τους διαφωνούντες και «μετριοπαθείς» γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα των τελευταίων δύο ετών είναι η πλήρης διακοπή των οργάνων του κόμματος και η εξαφάνιση οποιουδήποτε αμφισβητεί τις αποφάσεις του κομματικού ιερατείου στην Συγγρού. Οι διαγραφές έχουν γίνει εργαλείο πυγμής των σκληροπυρηνικών Λαϊκοδεξιών και επιβολής μιας γραμμής που απέχει παρασάγγας από την κεντροδεξιά κατεύθυνση του κόμματος που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής. όταν το μοντέλο που ασκεί ο Σαμαράς είναι: διαφωνείς με τον πρόεδρο  - διαγράφεσαι. Κάτι που αποτελεί πρωτοφανή διαδικασία για τη ΝΔ. Η ΝΔ για πρώτη φορά είναι διχοτομημένη σε τρία στρατόπεδα που το ένα δεν έχει καμιά σχέση με το άλλο. Μόνο η προοπτική της εξουσίας δίνει κάποια ιδέα συνοχής με βέβαιη την αποτυχία οποιουδήποτε «κυβερνητικού» σχήματος!
  3. «Η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει ρητή συμφωνία για εκλογές σε σύντομο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα»: Εδώ τους διαψεύδουν οι εξελίξεις που είναι αμείλικτες. Για να τα έχει καλά ο Σαμαράς με τα ακροδεξιά σταγονίδια του κόμματος έβαλε κάθε είδους εμπόδια στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου και αρνούνταν να υπογράψει το νέο Μνημόνιο για να εξασφαλίσει έτσι η Ελλάδα την 6η δόση. Η ανοησία των επιλογών και οι εμμονές της Συγγρού πήγαν πίσω την συγκυβέρνηση πάνω από ένα μήνα. Οι εκλογές παρατείνονται τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο αλλά στην Συγγρού χαίρονται που οι εκλογές θα γίνουν στις 19 του Φλεβάρη. Ας τον τρελό στην τρέλα του!

…………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια :