Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Χαμάληδες της Λαϊκής και Άκρας Δεξιάς έχουν γίνει οι φιλελεύθεροι και κεντρώοι βουλευτές της ΝΔ

Η πλήρης επικράτηση της Λαϊκής και Άκρας Δεξιάς 
στο εσωτερικό της ΝΔ ισοδυναμεί με εκτροπή.
Εντελώς διχασμένη και διασπασμένη είναι η Νέα Δημοκρατία. 
Αιτία οι επιλογές του Συστήματος Συγγρού και των παρασυμβούλων του Σαμαρά στο θέμα «Χατζηγάκη - Καμμένου». 
Δύο «αντίστοιχες» περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι φανερό πλέον και στους πιο αδαείς ότι η Νέα Δημοκρατία ακροδεξιοκρατείται. 
Φασιστικά φερέφωνα του 


διαδικτύου επιβάλλουν την απομάκρυνση της ΝΔ από τις φιλελεύθερες και μετριοπαθείς επιλογές τεσσάρων σχεδόν δεκαετιών. 
Επιλογές που έχουν τις απαρχές τους στον Καραμανλή του 1974 και μετά.
Τα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ έχουν αποφασίσει ερήμην των στελεχών, ότι ήρθε η ώρα το κόμμα να επιστρέψει στις ρίζες του και να εγκαταλείψει τους μέτριο-ντιντήδες. Θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός θα ακολουθήσει «αναγκαστικά»!
Η επιλογή της πλήρους διαγραφής Χατζηγάκη και της μισοδιαγραφής Καμμένου έχει προκαλέσει βαθύ ρήγμα στις βασικές τάσεις της ΝΔ. Μεταξύ του μετώπου που έχουν συγκροτήσει η Λαϊκή Δεξιά και η Ακροδεξιά με το μέτωπο των Φιλελεύθερων και Κεντρογενών (μερικές φορές και βενιζελογενών). Περιττό να σας πούμε ότι η πρώτη ομάδα ακούει Ελευθέριος Βενιζέλος και παθαίνει ψυχικές κράμπες.
Είναι φανερό ότι οι ακροδεξιοί κάνουν ό,τι θέλουν και μόνοι τους αποφασίζουν και διατάσουν. Με αυτές τις τραβεστί μεταμφιέσεις έχει γίνει πλέον αντιληπτό στην «μετριοπαθή πτέρυγα» ότι οι ακροδεξιοί έχουν καταγάγει νίκη μεγάλη στο εσωτερικό μέτωπο και μόνοι τους παράγουν την σημερινή πολιτική. Οι δε μετριοπαθείς βρίσκονται υπό διοκλητινιανών διωγμών. Είναι σίγουρο ότι η μεγάλη έκρηξη πλησιάζει. Δεν γίνεται κεντρογενείς και σοβαροί πολιτικοί να άγονται και να φέρονται από σταγονίδια που η ηγεσία της ΝΔ έχει επιτρέψει να εξελιχθούν σε επικίνδυνο για την πατρίδα μας χείμαρρο.

Στα στελέχη της μετριοπαθούς πτέρυγας είναι φανερό ότι η μισή διαγραφή Καμμένου αποδεικνύει ότι έχει ενισχυθεί παραπάνω από ότι θα έπρεπε η θέση της Ακροδεξιάς στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ.
Τυχόν ανοχή ή αποσιώπηση της πραγματικότητας διαλύει και υποβιβάζει ακόμη περισσότερο την δική τους θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :