Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι κακές δημοσκοπήσεις φέρνουν περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά

Μεγάλη κατήφεια και γκρίνια έχουν φέρει στη Συγγρού οι δημοσκοπήσεις. Δεν μιλάμε για τις φανερές αλλά για τις κρυφές που δεν δημοσιεύονται και κρατούνται μυστικές στα συρτάρια των «Φίλων του Αντώνη Σαμαρά». Και σε αυτό το θέμα έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα στην Συγγρού.
Οι μετριοπαθείς, περί τον Αρβανιτόπουλο, προτείνουν να πέσουν οι τόνοι. Η χώρα κινδυνεύει και οι

κεντρογενείς πολίτες ζητάνε εθνική συνεννόηση, ομοψυχία και ομόνοια. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ένα κόμμα εξουσίας δεν επιτρέπεται να βαράει τα τύμπανα του πολέμου όταν η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία!

Απέναντι βρίσκονται ο Μουρούτης, ο Λαζαρίδης και η παρέα του Φαήλου. Οι οποίοι προτείνουν σκλήρυνση της στάσης του Σαμαρά. Σκληρή αντιμνημονιακή πολιτική χωρίς καμιά χαραμάδα σύμπλευσης με την κυβέρνηση και επειγόντως περιοδείες. 
Να πάει ο Αντώνης ακόμα και σε μικρά χωριά και να βρεθεί δίπλα σε αγρότες, ηλικιωμένους και να τραβηχτούν πολλές φωτογραφίες. 
Εγγυώνται μάλιστα ότι βρίσκονται σε συνεννόηση με εταιρείες δημοσκοπήσεων που προσφέρονται να αποτυπώσουν σε γκάλοπ τα αποτελέσματα των ανά την Ελλάδα περιοδειών!

Περιττό να σας πούμε ποιός και γιατί υπερίσχυσε. Σας λέμε μόνο ότι ο Αντώνης ενθουσιάστηκε με την ιδέα των περιοδειών και της πλατείας με το πλατάνι δίπλα στο τρεχούμενο νερό!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

RAS: ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ : 2,7 % : ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ : 1,8 %!!!!!!!!!!!!!!
Ο πολιτικος με τις περισσοτερες αρνητικες κρισεις : ΝΤΟΡΑ : 72 % !!!!! ΓΑΠ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ : ΓΑΠ : 37.7 % ΣΑΜΑΡΑΣ : 37 %!! ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!