Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Κάποιοι", κάπου κάποτε…..

Καλημέρα πατριώτες
Όχι, δεν σας ξέχασα πάλι, αλλά έμεινα άλαλος τις τελευταίες μέρες με τα όσα άκουσα να γίνονται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!! Στο ίδιο το Ανάκτορο του Ηγέτη μας!! Στην Boulevard Syngrou!!
Ξεσηκώθηκαν λέει οι "τομεάρχες" του κόμματος (κοινώς τα ραπανάκια) ή αλλιώς οι "Σκιώδεις Υπουργοί", αυτοί δηλαδή που τιμήθηκαν από τον 

Ηγέτη μας (τον σταυρό σας και υπόκλιση αμέσως, καιρό είχατε να το κάνετε!!) με αυτόν τον τίτλο, να πουν τι νομίζετε;;; 
Ότι, λέει, δεν έχουν καμία εξουσία, (τρομάρα τους), καμία αρμοδιότητα (τι να την κάνουν) και τέλος καμία γνώση (αυτό μας έλλειπε), για το τι συζητάει η κλειστή ομάδα εξουσίας οι άνθρωποι δηλαδή που εμπιστεύεται και συζητά η Ηγέτης μας!! 
Είπαν ακόμα ότι δεν ξέρουν καν ποια είναι η γραμμή του κόμματος για τους τομείς που οι ίδιοι εκπροσωπούν σαν τομεάρχες (άργησαν αλλά το κατάλαβαν)!! Άκου θράσος! 
Καλά εφημερίδες δεν διαβάζουν οι αγράμματοι ή το "αντι-νιους" ώστε να πληροφορηθούν για όλα αυτά;;; "Είμαστε δηλαδή, τομεάρχες της πλάκας;" 
Τόλμησαν να ψελλίσουν στον Μέγα Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας μας, πρώην Δήμαρχο Κηφισιάς (για το έργο του ακόμα μιλάνε στο βόρειο προάστιο) και πρώην Υφυπουργό στρατιωτών, ναυτών και αεροπόρων (οι κακοί λένε ότι μόνο μεταθέσεις του είχε αναθέσει ο Κορκό-δειλός να κάνει) Κωστάκη Τασούλα!

Οποίο θράσος πατριώτες να εκστομίσουν τέτοια κουβέντα προς τον Γραμματέα μας, το καμάρι μας! Και ποιοι είναι αυτοί οι τζιτζιφιόγκοι;
 Ο Αρούλης λέγεται πως ήταν ο αρχηγός της μίνι επανάστασης, ο πρώην Τουρισμού με τα χιλιάδες ταξίδια προβολής (ΤΟΥ) στο εξωτερικό και ακολούθησαν ο Κωστής που ρύθμισε την Ολυμπιακή αποζημιώνοντας τους υπαλλήλους με εφάπαξ ισάξια του Προέδρου της "Lehmann Brothers", ο Κυριάκος, αυτός με τον σκοτεινό ρόλο μέσα στο κόμμα, κυρίως γιατί είναι αδερφός του "μισητού δεκανικιού του ΠΑΣΟΚ" και γιος του αιώνιου εχθρού μας και μισητού γκαντέμη Μητσοτάκη, ο Ζώης από την Λάρισα (τι να πεις γι' αυτό το παιδί) και διάφοροι άλλοι.
Όχι, ο Αντιπρόεδρος δεν ήταν μεταξύ των στασιαστών!! Μπορεί και αυτός να έχει τα ίδια ερωτηματικά με τους τομεάρχες αλλά αυτός θέλει λίγο χρόνο περισσότερο για να καταλάβει τι γίνεται!! Βλέπετε είναι και θέμα IQ!! .

Καλά ρε μπαγλαμάδες, επειδή ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α' σας απένειμε έναν τίτλο, αυτόν του τομεάρχη, πιστέψατε πραγματικά, με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, ότι αποκτήσατε εξουσία;;; Ρωτήσατε προηγουμένως τον Φαήλο; 
Υπήρξατε ποτέ μέλη και αγωνιστές της Πολιτικής Άνοιξης; Ποιοι είστε εσείς μπροστά στον Χρύσανθο, στον Φαήλο (ή Φίφη), στον Μαρκόπουλο, στον Παπαστρούμφ, στην Τζότζολα, στην Φωτεινή την χορεύτρια (ή Φρου - Φρου), στον Σταμάτη, στον Γεροντόπουλο και τα άλλα τα παιδιά, που έχουν δείξει την αξία τους διαχρονικά, έχουν πληγωθεί και πονέσει για την ΠΟΛΑΝ και έχουν βάλει μπροστά τα στήθια τους για την ΝΕΑ ΠΟΛΑΝ;
Τι είστε εσείς; Λαθρεπιβάτες του νέου σκάφους Δεξιάς!!! Είστε ξένα σώματα!!

Και πως θέλετε δηλαδή να έχετε εξουσία ή ακόμα και να γνωρίζετε την γραμμή του κόμματος πριν βγει στις εφημερίδες; Ένα τίτλο πήρατε, για να λουφάξετε ρεμάλια και να μην ξετσουτσουνίζετε, και πολύ σας πάει, και όποιος ξαναμιλήσει θα παραπεμφθεί άμεσα στον Τραγάκη τον Ταβερνιάρη, ή Μπακαλόγατο, για διαγραφή!
Γι' αυτό το θέμα μην ξανακούσει ο Μέγας Γραμματέας τίποτα γιατί θα τα πάρει στο κρανίο! Δεν παίρνετε μάθημα από την συμπεριφορά των Αντιπροέδρων;;; Τους ακούτε να βγάζουν άχνα;;; Σιγή του τάφου μόνιμη έχει πέσει!!!

Για να πάμε τώρα και στο άλλο το καυτό θέμα των ημερών, που η Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α' (ή Ζιγδαντώνης ή Νενές) μας ενημέρωσε χθες και μάλιστα με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.

Είπε ο Μεγάλος, ότι δεν θα δεχθεί συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ούτε συμπράξεις με όσους υποστήριξαν το Μνημόνιο, χωρίς να μας διευκρινίσει "ποιοι του το ζήτησαν"! Σαφέστατος ο Ηγέτης μας, είπε ότι δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ, τα δεκανίκια του, δηλαδή την μισητή Ντόρα και όλους τους μνημονιακούς, ούτε πρόκειται να συναινέσει σε "θεόσταλτες εξω-θεσμικές λύσεις" !!! 
 Οπότε, πατριώτες, αν καταλαβαίνω καλά, σε περiπτωση που θα παραστεί ανάγκη, ΔΕΝ αποκλείει την συνεργασία με Τσίπρα και Αλέκα!!! (Μεγάλε πρωτομάστορα, έτσι σε θέλω, ριζοσπάστη και απρόβλεπτο!!!)

Αποκάλυψε δε ότι "κάποιοι" προσπαθούν να τον σπρώξουν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση, για να στερήσουν - "κάποιοι" ανθέλληνες - την χώρα από μία ισχυρή "εναλλακτική πρόταση"!! Δεν διευκρίνισε ποια είναι η "εναλλακτική πρόταση" αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία, έτσι δεν είναι πατριώτες;;;

Στέκομαι σε αυτούς τους "κάποιους ανθέλληνες" που απεργάζονται αυτές τις συνομωσίες σε βάρος του Ηγέτη μας και της Νέας ΠΟΛΑΝ! 
Ποιοι να είναι άραγε;;; Το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο;;; (Μα καλά δεν τα έχουμε με αυτούς;;). Μήπως οι Αμερικάνοι και οι ντόπιοι λακέδες τους;;; (μα και με αυτούς καλά δεν τα έχουμε;;). Μήπως ο Γερμανο-Γαλλικός άξονας;;; (τα σπάσαμε μήπως και με αυτούς τους κεντροδεξιούς;;) Μήπως πράκτορες των Σκοπιανών;;; (αυτοί μάλλον πρέπει να είναι!). Εισπράκτορες;;; 
Δεν μπορεί, "κάποιοι" είναι, "κάποια" ιδιότητα έχουν, για λογαριασμό "κάποιων" δουλεύουν αυτοί οι "κάποιοι"! Όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί όλο αυτό θυμίζει κάτι από την τελευταία διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας….!!! .

Αν τους γνωρίζει ο Ηγέτης να μας τους πει να τους πολεμήσουμε. Όμως αν δεν τους γνωρίζει αλλά τους υποψιάζεται, να αναθέσει στον πράκτορα Φαήλο ή Γαρουφαήλ τον υμνωδό, να το ψάξει, να τους αποκαλύψει, ώστε να γίνουν η χλεύη των πατριωτών Ελλήνων Χριστιανών!!!

Αυτά για σήμερα πατριώτες

Ο Αναλυτής


ΥΓ1:

Μάθατε το νέο "Hot" ειδύλλιο της Πόλης; Ναι πατριώτες, είναι καυτό και είναι ανάμεσα σε δύο σούπερ στελέχη της παράταξης μας, που έχει τιμήσει η πέννα του Αναλυτή κάποιες φορές!! 
Είναι από τον ίδιο Νομό αλλά εκλέγονται σε διαφορετικές περιφέρειες και τρώνε αργά το βράδυ στα πολύ "in" στέκια της Αθήνας, Αμπρεβουάρ, 
Αίγλη και άλλα …ταπεινά φαγάδικα !! Μην επιμένετε, δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω, ακόμα και αν μου το ζήταγε ο Ηγέτης μας!! Περιμένω τις μαντεψιές σας για το "hot couple" και θα επανέλθω.
Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ2:

Θα τελειώσω σήμερα πατριώτες με το άλλο που έγινε με την ιέρεια μας την Τζότζολα! Σκέφθηκε το κορίτσι, αφού ο Ηγέτης με έβαλε στην ηγετική ομάδα πρέπει να πάρω κεφάλι απέναντι στο μισητό δεκανίκι. 
Έτσι λοιπόν βρήκε ευκαιρία και μόλις η …πατερίτσα ανακοίνωσε τα (δήθεν) μέτρα της Δημοκρατικής Συμμαχίας (πω, πω, πω αντιπαθητικό όνομα) για την οικονομία, πετάχτηκε στα ΜΜΕ και δήλωσε με στεντόρεια την φωνή ότι «το έκανε αυτό η Ντόρα (συγνώμη πατριώτες που αναγκάζομαι παρά την απαγόρευση να πω το όνομα της), για να προλάβει τα μέτρα που θα ανακοίνωνε το κόμμα μας, η Νέα ΠΟΛΑΝ»!!!

Και τι νομίζετε της απάντησε το δεκανίκι: «Ποια είναι η Τζότζολα και γιατί πράγμα μιλά; Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ γιατί ούτε εγώ ήμουν στην Ολυμπιακή που ήταν πάντα η Τζότζολα ούτε εκείνη στην ΝΔ που πάντα ήμουν εγώ!!!» Άκου τι είπε η αναιδεστάτη αρχηγός…. Εμάς κυρία μου μας αρέσει να έχουμε αεροσυνοδούς στην ηγετική μας ομάδα για να …. πετάμε στα σύννεφα με σιγουριά!


Ο Αναλυτής και πάλι και τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :